2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Call of Duty 4 config vizsgálat

Ezúttal a profi CoD4 játékosok eszközét, a konfigurációs fájlok tweakelését veszem górcső alá.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Yitch 3: 98/69/55

Yitch 4: 101/73/57

Gyári: 52/47/37

Saját: 88/67/61

A végszót úgy fogalmaznám meg, hogy akinek szüksége van rá, hogy megfelelő legyen a játékélmény, az használjon ilyen fájlokat nyugodtan, aki meg azt mondja hogy "dehát a harminchét FPS még mindig több mint amennyit a szem képes észlelni etc.", annak ajánlom hogy próbálja ki a játékot fixált negyven és százhuszonöt kockás beállításokkal, és utána mondja meg nekem hogy a szemem mit tud megkülönböztetni illetve észlelni.

Amennyiben a gyári konfig mérési eredményeit veszem 100%-nak, a gyorsulás a sajátom esetében 158%, a yitch 3 és 4 esetében pedig 163 és 169%.

Konklúzió

A gyárit szívesen használnám a szépsége miatt, ha lenne alá vasam, ez tény. Pont ezért csináltam a sajátom, hogy amit szeretek azt bekapcsolva hagyom, amit nem, illetve ami nagyon lassít azt pedig kigyomlálom. A yitch konfigokat nem ajánlom, mert bár igen nagy sebességtöbbletre tehetünk szert velük, a látványvilág ilyen mértékű romlása mellett elutasítom azt az öt-tíz százalékos külömbséget a sajátommal szemben.

Köszönöm a figyelmet, remélem hasznos volt az írományom. Aki szeretné a sajátomat kipróbálni, az a bbazs96 xfire név alatt ér el, a yitch 3 és a yitch 4 eléréséhez szükséges linkeket lejjebb mellékelem. Ja, és köszi, hogy átrágtad magad az írásomon! (:
[yitch 4]
[yitch 3]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.