2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blitzwolf 24W dual USB port töltő

Portonként 2.4 amperes fali töltő Kínából: igazi minőségi darab szinte reklámáron.

[ ÚJ TESZT ]

A gyártóról

Ahogy a fentieket olvassuk, máris érezhetünk némi bizalmat, szimpátiát a még nem ismert termék iránt. Ez egyáltalán nem alaptalan, mindjárt ti is megtudjátok, miért. Közepesen szaftos lecsó tálalva.

Blitzwolf. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy kellemesebb élmény ezt olvasni, mint a Yianxient, az Oppo-Zopo-Pipo-Ippo négyest egymás után, vagy akár mondhatnám a Xiaomit is. Szerintem értitek, mit akarok kihozni ebből. A sok iaeoi, meg iksz, meg yienyanwen egyszerűen gagyi, olcsó hangzást ad valaminek.

Az más kérdés, hogy lehet belőle napjaink Xiaomija, de első hallásra mégis bizalmatlanok leszünk. A Blitzwolf ennek ellenére szerintem baromi jól hangzik, olyan, mintha egy európai, vagy amcsi cég lenne. Na, nem ragozom tovább, szóval már elsőre, az idei év eleje felé is tetszett a név. A gyártó csak tavaly indított, szóval nem meglepő, hogy sokatok számára ismeretlen lehet.

Nincs kifejezetten sok terméke, néhány töltő (fali, meg autós), selfie bot, egy okosóra, meg ilyesmik. Van viszont saját oldaluk, ami már meglepő. Meglátogatva a blitzwolf.com lapot némi marketing fogad, meg egy kevéske infó a cégről, és a céljaikról.

Ha elég ideig nézegetjük mindenfelé a termékeiket, előbb-utóbb feltűnik az agyonhirdetett Power3S technológia, és ha vagytok olyan rámenősek, mint én, akkor addig túrjátok az internet könyvének gyűrött lapjait, míg meg nem találjátok, hogy mi az.

A Power3S technológia elviekben egy általuk kitalált újdonság, mely lehetővé teszi, hogy minden létező okostelefont azonosan gyorsan töltsön a töltőjük. Arra hivatkoznak magyarázatként, hogy bizonyára észrevettük, hogy egyes töltők gyorsabban töltik okoskészülékünket, mint másikak. Rendszerint bulik alkalmával, havernál alváskor jelentkezik ez, amikor nem saját töltőt használunk, és meglepően lassan tölt.

Az ő javaslatuk az volt, hogy próbáljunk meg egy Apple készüléket feltölteni egy Androidhoz kapott adapterrel, és vegyük észre a lassúságot. Erre a magyarázatuk elég mezei volt: nem minden töltő beszéli minden okostelefon nyelvét.

Az oldalukat olvasva feltűnik, hogy némi angol továbbképzés rájuk férne, így nem meglepő, hogy nem akarták jobban bonyolítani a magyarázatot. Megállapodhatunk velük tehát annyiban, hogy az új technológiájuknak köszönhetően mindegy, milyen készüléket dugunk rá, nem fog inkompatibilitási probléma jelentkezni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.