2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Berlin, Filharmonikusok és egy Virtuóz

Az év vége mindig rumlis, mi viszont elutaztunk Európa egyik legcsodálatosabb városába, Berlinbe!

[ ÚJ TESZT ]

Honnan indul a történet?

Sajnos ebben az évben ritkán sikerült tollat ragadnom, de az alábbi történet mindenképp billentyűzetért kiált.

Mindenekelőtt be kell ülnünk egy DeLorean DMC–12 autóba. Igen, abba a bizonyos autóba, és visszautaznunk 2014-be.

Az évszám fontos, mert ekkor indult egy tehetségkutató, mely korcsoportok szerint kereste a klasszikus zenei tehetség és képzettség szerint a legjobbakat! A produkció a Virtuózok címet kapta, mely a maga nemében egyedülálló a világon. A sorozat a harmadik évadjához ért, mely kapcsán a kalandunkat átélhettük. Többes számot használok, mert a volt menyasszonyommal élhettem meg. Sőt, a kiutazás lehetőségét is neki köszönhetem.

Még a tavalyi év nyarán olvastunk egy felhívást a Virtuózok Facebook-oldalán, miszerint a szereplőkkel készült szelfit beküldők között egy berlini utazást sorsolnak ki a 2017-es évad 6-13 éves korosztályának győztese, Abouzahra Amira koncertjére.
Mi a Kristinus Borbirtokon jártunk egy Virtuózok koncerten, ahol begyűjtöttünk pár közös képet. Élőben akkor hallottam őket, és bátran kijelenthetem, mély benyomást tettek rám.
A nyárnak vége lett, eljött az ősz, és az ajtón már a tél kopogtatott, mikor befutott az örömhír, miszerint a feleségem nyerte a játékot Kökény Tamással készült közös képével.

Gondolhatjátok, mekkora meglepetés volt még úgy is, hogy a nyeremény egy személyre szólt, vagyis csak az oldalbordám utazhatott.
Persze mi már akkor elkezdtünk matekozni otthon, miképp lehetne egy kétszemélyes kalandot rittyenteni a történetből.
Szerencsére a szervezők, az utazást lebonyolító Neckermann, és a jegyeket biztosító Armel maximálisan segített ebbéli törekvésünkben, és a végeredmény egy társas út, mely egyben a megismerkedési évfordulónk ünnepe is lett.
Így kezdődött a mi nagy évzáró kalandunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.