2022. július 6., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ASUS Zendisk 2,5” USB 3.0 külső HDD

Smart TV mellé egy 2,5”-os, 1 TB külső HDD-t kerestem, így találkoztam össze az ASUS AS400 modellel.

[ ÚJ TESZT ]

Értékelés

Tudnánk tovább gyorsulni Windows 8.1 alatt?

Az előző tesztek Windows 7.1 alatt zajlottak, azonban érdemesnek tartanám kipróbálni Windows 8.x alatt is, hiszen mint tudjuk, az USB (3.0) kezelés a gyakorlati mérések szerint is Windows 8 alatt fejlettebb, mint az előző Windows generáció alatt. Teszteket olvasgatva a Windows 8 előnye 5-10 % között mozog olvasásban, míg 20 % fölé is mehet írásban, kisebb állományok esetében. A feltett kérdésre valószínűleg “igen” a válasz, azonban ennek igazolása most időhiány miatt kimarad… :(

Értékelés, végszó:

Hardver szempontjából nem találok kifogást a terméket illetően, mindenkinek ajánlani tudom, és amíg az Auchan-akció tartott, ajánlgattam is bátran. A hozzá járó gyorsító szoftver létjogosultságán tűnődve felmerül az összeesküvés-elméleti kérdés, vajon a “normál funkció” a hardveres tudás butítása, és esetleg a “sebességnövelt” az alapértelmezetten elérhető sebesség? Mindenki megnyugtatására kikapcsoltam (az alapértelmezetten a Windows-zal induló) +Speedet, és lefuttattam még egy ATTO-t.

A normál üzemmód eredményét kaptam vissza, tehát a szoftveres gyorsítás bármilyen hihetetlen, de MŰKÖDIK. Tehát a +Speed program használata mindenképpen ajánlott, főleg az USB 3.0-val nem rendelkező felhasználók körében.

Köszönöm, hogy elolvastad!
ruti

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.