2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Belépőszintes sztereó felfrissítése vol. 2.0

A sztereó híveinek szeretnék kicsit kedveskedni, illetve bemutatni az új rendszeremmel történt vajúdásom.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Hifivilágom története számomra cseppet sem meglepő módon zajlik, minden ilyen céllal indított vásárlásomnak csalódás és nyűglődés lesz a vége, ennek tükrében születtek meg ezek a sorok is.

Aki szereti az audiotechnikát, pláne a régebbi iparos munkákat, az tudhatja, hogy mindig van hova fejlődni, illetve lehet pofozgatni a rendszeren, mindez persze elsősorban pénztárca kérdése. Szerencsére az alsó házból is lehet kiváló termékek közül válogatni, csak minél régebbi egy ilyen eszköz, annál nagyobb a meghibásodás lehetősége, illetve a korából adódó lelakott külső.

Apropó, emberi igénytelenség... A mai napig nem tudok napirendre térni afölött, hogyan lehetnek olyan portékák a használt áruk piacán, amik esztétikai állapota olyan, mint amit kilométereken keresztül húztak maguk után, utána még jobbról-balról megrugdosták, illetve a biztosra menetel miatt még azért kétszer földhöz vágták. Hiába tekinthető használati cikknek minden audioeszköz, azért vigyázni lehet mindenre, pláne illene a 30-40 éves példányokra.

Ha a felsorolt menetrendet valaki egy Logitech vagy Genius termékkel követné el, gyanítom senki szíve nem fájna utána. Aztán persze azt sem lehet szó nélkül hagyni, amikor valaki olyan szinten igénytelen, hogy peremek nélkül járat egy hangszórót, amivel persze nagyon jót tesz a tekercselésének hosszabb távon.

Jelen írásban szintén maradok az alsóbb ház termékpalettájánál, igaz, a beszerzett dolgok, kis túlzással élve, kopogtatnak a következő emelet ajtaján. Sajnos él egy olyan tévhit, miszerint értelmes rendszert csak hat számjegy plusz ötszörös szorzó mellett lehet összehozni, de a valóságban szerencsére ez nagyon nem így van. Attól még, mert valami drága, nem jelenti azt, hogy jó is.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy bizonyos összeg felett már aránytalanul drága a minőséggel való párosulás, vagy gyakoribb példa az, hogy nem kap többet a vásárló a pénzéért.

Monológom után viszont kanyarodnék a történet alanyaihoz, amik nem kis plasztikázáson estek át, mire végső formájukat elérték.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.