2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Az ÚT....avagy igen, megcsináltuk!

Rövid élménybeszámoló egy Balaton-körbebicajozásról.

[ ÚJ TESZT ]

Napsütésnek semmi jele

De természetesen mentünk tovább, és Révfülöpöt alig elhagyva, a kerékpárút mellett egy sátrat építő, rendezgető társaságba botlottunk. Megálltunk, hogy szki tudjon pecsételtetni.

Az egyik csajszi pedig elmondta, hogy nagyon szívesen segítenek nekünk bármilyen problémánk van a bicajokkal, vagy akár vizet is tudnak adni, olyan 10-15 perc múlva, ha kész a sátor.
De pecsételni, azt nem tudnak, mert ők egy Mol Bringapont, egész nyáron, augusztus végéig kint lesznek. Akkor még találkozunk, köszöntünk el. 3 hét múlva is erre jövünk Zánkára, a 24 órás versenyt meglátogatni, személyesen is találkozni a bicajos fórumban szerveződött csapattal.

Zánkán, a volt úttörőtábornál készült pár kép a kiállított haditechnikáról:

Múltidézés a Varsói Szerződés korából.

És már mentünk a Balaton parti, számomra tök egyforma településeken keresztül. Balatonudvarin került sor a túra egyetlen pecsételésére, ráadásul ezt is rossz helyen akartuk kérni, egy focimeccs díjátadóinál(?)
-Pecsételés? - értetlenkedtek először, de aztán beugrott: Azt már elhagytuk, menjünk vissza kb. 500 m-t, ott lesz. Vissza is mentünk, meglett az egyetlen pecsét, mintegy hitelesítve a túrát.

Egyetlen pecsét árválkodik a pecsétkönyvben

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.