2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

ASUS support

Tisztában voltam vele, hogy ha az ember valamilyen piacra be akar kerülni, referencia kell, amivel felhívom magamra a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

Egy kis bevezetés

A történet egy kicsit mélyebbre nyúlik vissza, egészen 2007-ig. A moddinggal való kapcsolatom már több, mint 7 éves, illetve az ebből eredő hardverek tuningja is. Mint oly sokan, én is kipróbáltam már az elmúlt évek kapcsán nagyon sok gyártó különböző hardverét, míg a piacon megjelent az ASUS első ROG terméke.

Gyakorlatilag egyazon időszakon belül jelent meg ez az alaplap, mint amikor az Nvidia előrukkolt a korszakváltó GPU-technológia piacra dobásával, a G80 chippel. Ezt megelőzően már az AMD 940-es platformját használtam egy X2-es CPU támogatásával. Kapóra jött az új platform, így megvásároltam ezen hardvereket.

Ezen projekt keretén belül kerültem kapcsolatba a vízhűtés alkalmazásával - ami azóta is tart.

Ezt a lapot kb. 1 évig használtam megelégedéssel, az X2 procit (Athlon 4200+) leváltotta az X2 6000+, majd az akkor csodaszámba menő X4 9850 BE proci.
Majd, hogy teljes legyen a képlet, bekerült SLI-be még egy darab Asus 8800 GTX.

Pár hónappal később ismét platform csere, SLI kikerült, jött az újabb csodakártya, a GTX285 a G200 chippel.
Új kártya, új alaplap, következő ROG felvonás: ASUS Crosshair II Formula. Ezt a gépet már egy új házba építettem, amit egy moddingverseny keretén belül be is mutattam. Ezzel még nem sikerült helyezést elérnem, de mint ahogy már a többség ismer, nem adtam fel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.