2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Asus ROG Sica(-rio) - A megfizethető bérgyilkos

Juareztől Medellínig sem találni ilyen specifikációkkal és árral rendelkező fejvadászt.

[ ÚJ TESZT ]

Szoftver

A Sica szoftvere szerencsére nem kusza vagy bonyolult. Egy letisztult, kissé ROG-izált színű és dizájnú könnyen kezelhető programocska, mindössze 13.5 MB méretű telepítővel. Igaz, hogy nem minden eszközt kezelő, mint egy Logitech Gaming Software, de nem is kell például egyetlen egérért letölteni és feltelepíteni egy 110 MB-os szoftvercsomagot.
Funkcióját tekintve, pedig nem igazán lehet rá panasz. Két dolog hiányozhat belőle, amiket maga a szenzor támogatna. Ezek pedig a LOD állítási lehetőség, valamint a (szinte senki által nem használt) Sensor Alignment. (A szenzor felől érkező X Y vektorokat tudjuk vele állítani fokban, ha pl. valaki ferdén tartja az egeret, mert úgy kényelmes, akkor is egyenes vonalat húzzon a ferdén tartott egérrel)

A megszokott beállítások megtalálhatók, mint például a gombok programozhatósága, ami egy 3 gombos egérnél nem egy sokat használt funkció, valamint minden beállítást tudunk az egérbe menteni.

A 2. oldalon már érdekesebb dolgokat tudunk változtatni a szoftverben, mint pl. az érzékenységet (CPI-t), gyorsulást (accel-t), valamint a polling rate-et.

Az utolsó tab-on az egér világításával kapcsolatos dolgokat tudjuk állítani. Természetesen, ki is kapcsolhatjuk.

A makró funkció elég használható. Nincs túlbonyolítva, lehet billentyűzetet imitálni, késleltetéseket beállítani stb. Ez mind szép és jó, de a kérdés még most is adott: hova bindeljük őket egy 3 gombos egéren?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.