2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

ASUS MyPal A620 - egy régi barát

10 éves Pocket PC - ebben még volt anyag? Nem használhatatlan, de mindenre van ugye újabb, szebb, jobb...

[ ÚJ TESZT ]

Furcsa játék ez az élet

Játékra gyárilag két dologra vagyunk kárhoztatva: az egyik az elpusztíthatatlan, a forever alone Pasziánsz; a másik a Jawbreaker, egy másik klasszikus, színes bogyók eltüntetésén alapul. Ez a kettő már mentett meg mosó- és tisztálkodószerek rendkívül izgalmas címkéinek olvasgatásától (khm).

Hirdetés

Viszont szerencsére erre a platformra is portoltak olyan játékokat, melyek igazi mérföldkőnek számítanak. Jelen esetben ezek a DOOM és az X-COM:ENEMY UNKNOWN, mely utóbbi Pocket UFO néven fut. Gyermekkorom kedvencei, anno hatalmas, orkánhangú táppal üzemelő, fél asztalt elfoglaló PC küldte a monokróm ionágyúra a képet, és ültünk előttük megszépült emlékű órákat. Most pedig egészen máshol ülve, a kezemben elférő picike kis gép futtatja őket, melynek teljesítménye messze felülmúlja azt a kort. Eddig valahogy nem ütött szíven a techno-sokk, de ez azért legalábbis elgondolkodásra kényszerített.

Hell yeah!

Pukk-pukk.

Remélem, hogy nem kell senkinek bemutatni. Elég legyen annyi, hogy tökéletesen fut, a gombokkal kellően irányítható (én sose játszottam ezt a játékot egérrel), hibába nem futottam bele, talán csak annyi, hogy cheatelni nem sikerült. Nagyon megörültem neki, amikor megtaláltam, majd telepítettem.

Király Mária alhonvéd-helyettes bevetésre készül. Ennyi rookie-val, sötétben...

Nos, az UFO-t viszont rendesebben megdolgozták a SMK Software munkatársai. Sajnos a csodás introt nem tartalmazza, de cserébe változtattak néhány dolgon. Ellátták többek között új háttérképekkel, földgömbbel, pár plusz gombbal a menüben, melyet kicsit átrendeztek. A körökre osztott harc képernyőjén is finomítottak kicsit, használhatóbb lett a dolog. Ez egy olyan játék, melybe rengeteg időt tettem anno, a Steamen meg is vásároltam nemrég. Rémálmaim voltak tőle akkoriban, de nagyon a szívemhez nőtt. Okozott is némi lábzsibbadást a telepítést követő néhány napban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.