2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Assassin's Creed Pre-Order Pack – Ritka kincsek igényes kiadásban

A sorozat első részéhez járó bónusztartalmakkal teletömött, fémdobozos, sorszámozott kiadás.

[ ÚJ TESZT ]

Lássuk belülről!

Az alső megjegyzendő dolog, hogy ez nem egy gyűjtői kiadás, a doboz nem tartalmazza a játékot. Hisz ilyet azok kaptak, akik előrendelték azt. De a dobozban van elegendő hely, hogy a játék, DVD-tokostul elférjen benne, igaz, ekkor kicsit szűkös belül, nehezebb becsukni, úgyhogy én ilyen tárolástól óva intenék mindenkit.

Kinyitva a dobozt, láthatjuk az előlapi dombornyomott logó hátoldalát. Jobb oldalt pedig a csomag tartalmát. Nézzük meg ezeket!

Bal oldalt látható egy DVD-tok, a benne lévő lemezen különböző bónusz-tartalmak vannak. Középen van egy keményebb, minőségi papírra nyomtatott eredetiséget igazoló papír vagy valami hasonló. Találtam anno egy weblapot, ahova a lapon látható kódot beírva elvileg valamiféle extra tartalmat kellett volna kapnom, de gyanítom, így 8 év távlatából már a weboldal nem üzemel. :P Végezetül jobb oldalt található a csomag legékesebb darabja, a képregény. Roppant igényes darab mind anyaghasználatban, mind tartalomban.

A DVD-tokban nincs semmi különös, jelzik rajta, hogy bónusztartalom van benne, de hogy pontosan micsoda, az csak a lejátszóba történő behelyezés után derül ki. Trailerek, rövid interjúk, beszélgetések, játékbemutatók, háttérképek vannak rajta. Nagy része már hivatalosan is megjelent vagy mások által feltöltött anyag, pl. a YouTube-on megtalálható. A DVD egyébként menüjében, hangban és feliratban is angol nyelvű.

Az igazolólap vagy micsoda nekem nem sokat mond, nem tudok németül egy szót sem. Próbáltam kiszótározni, eljutottam valameddig, de a DVD-n lévő „The Artefact” menü nem vezet sehová, úgyhogy feladtam. Aki esetleg eljut bárhová, használja egészséggel a kódot! :D

Utolsó darabja a csomagnak az én kedvencem, a képregény. 12 x 19 cm-es, 20 oldalas, színes képregény, benne angol szöveggel. A történet Desmondról és Altairról szól, akik egy-egy éjszakai titkos küldetést hajtanak végre. Nagyon szép darab, vastag lapok, a borító is vastag papírból van, erős, tónusos színek és igényes kidolgozás jellemzi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.