2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Antec Mini P180

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Takarékossági szempontból rászántam magam egy kis upgrade-re, vagy inkább downgrade-re?

[ ÚJ TESZT ]

Kicsomagolás

Megváltam Cooler Master RC 690 vagy ismertebb néven CM690-es házamtól. Pedig amikor megvettem emlékszem arra gondoltam, hogy ezt a jó kis kuckót bizony sokáig nem fogom lecserélni. Azután jött egy kis air-brush a terveim alapján, hogy egyedi legyen, de meguntam vagy kinőttem, megkomolyodtam magam sem tudom.
Eladtam a jó öreg Bluestorm I.-et is, valamint az ASUS P5K Premium lapot. Elhatároztam, hogy mATX-re váltok.
Az új jövevény egy Antec mini P180 képében érkezett meg. Táp helyett a Corsair CX400-ra esett a választás, alaplap téren meg BIOSTAR TH55 EX, G45-ös chipsettel.

Maga a ház azért fogott meg, mert elég változatosan belehet rendezni. Nem a szokásos fent 2 optikai hely, alatta szintén 2 HDD és ha a winyót kiakarom szedni, akkor ki kell a ramokat szedni, esetleg a cpu coolert, kábeleket, mert nincs elég hely, de gondolom páran jártak már hasonló módon.

A doboz külsőleg hasonlít más gyártók felsőkategóriás dobozaihoz, szép, igényes kivitelezés.

Viszont belül nem a megszokott hungarocellel találkoztam, hanem vastag habfóliával, valamint benne kartonpapírral. Ami feltűnhet még az alaplap hátlapja.

Az oldallapok és az előlap fóliával volt leragasztva, így az apró karcok elkerülhetőek mielőtt még a tulajdonoshoz ér a cucc. Az ajtó mágneszáras, jól illeszkedik. Elég egyszerű mondhatni minimalista kialakítás.

A 270°-ban nyíló ajtó teljesen ráfordul az oldallapra. A előlapi kivezetések természetesen nem az ajtó alatt kaptak helyet. Mellettük a két porszűrő rács...még találkozunk velük.
Felülre egy, alulra pedig két meghajtót építhetünk be (még sok is).

Természetesen talp is van, puhább műanyagból, bár nem értem miért fehér? Nomeg az elengedhetetlen porszűrő.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.