Hirdetés

2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Antec-ASUS-NVIDIA

2013-as Veletech moddingverseny nyereményház átalakításának története. Jelige: családon belül marad!

[ ÚJ TESZT ]

Az alapok

Adott volt ugyebár az előbb említett hardver, és jött hozzá az Antec P280 háza a maga visszafogott, elegáns megjelenésével.

+

Mikor kibontottam, a családvezetés női fele kijelentette, ez így ahogy van, mindenfajta átalakítás nélkül, az ő igényeinek teljesen megfelel, ergo ez nem fog semmiféle fúró-vágó eszközt látni. Na ennek tudatában az átvételt követő 2-3 hónapban a gép környékére sem mentem, néha elővettem, megnéztem, aztán lelkiekben feltöltődve visszaraktam a dobozába. Elkezdődött a pszichológiai hadviselés, hogy hát annyi szép-jó ötletem van, mi lenne ha... a gondolatot követően végül is hatott a jó szó.

Természetesen óvatos duhajként elsőnek a vízhűtés szükségességét vázoltam fel, ami, ha nem is könnyen, de vevőre talált részéről. Ennek kapcsán megindult a tervezés, (ami ugye már a fejemben hónapokkal előtte összeállt); a vízhűtésből felvett hőmennyiséget milyen radiátorokon adassam le, figyelembe véve a ház adottságait.
Bármennyire is jók a ház adottságai, ahhoz átalakítás nélkül nem alkalmas, hogy a tetejébe is bekerülhessen egy radiátor, legyen az a legkisebb vastagságú.

2-es pszichológiaszint: mégiscsak kell minimális mértékben felkiáltással, fúró-vágó eszközt bevetni. A válasz: néma sóhajtás és tudomásulvétel, hogy hónapokra ismét búcsút mondhat a család a társasági életet kiszolgáló énemnek. (Hiába, nehéz a modderek élete...)

Akkor fogjunk hozzá!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

 • Pandora Mod

  Az Avatarért való rajongásom egy Pandora témájú casemod készítésében öltött testet...

 • Monitor PC projekt!

  Hogyan készült burkolat nélküli monitorokból, perofált lemezből és MDF lapokból egybeépített számítógép.

 • Veletech 2013 élő tudósítás

  Készülődnek a Veletech 2013 kiállítói, hamarosan nyílik a kiállítás, már nagy a mozgolódás itt.

 • BaluC - Trophy (AvP 2012)

  A modding és az Alien-Predator téma iránt érzett rajongásom ismételt megnyilvánulása lett.

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.