2022. november 29., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alkalmazás ajánló Androidos kütyükhöz

Karácsonyra kaptál netán egy Androidos okoskütyüt, de nem tudod mit tölts le rá? Talán ez a cikk segít!

[ ÚJ TESZT ]

Zene és Videólejátszók

Ha már tudunk böngészni, akkor jó ha tudunk zenét és filmet lejátszani. Ezek közül íme néhány.

Winamp

Az egyik legismertebb zenelejátszó mely Androidon is elérhető. A PC-s verzióval megegyező kinézettel rendelkezik, jól optimalizált és remekül működik (legalábbis nálam nincs gond). Kétféle widget érhető el amelyek kezelése pofonegyszerű. Az alap verzió ingyenes, de van Pro verzió is. Itt van EQ, iTunes szinkronizálás stb. Ez a verzió egy picit drága (1100 Forint) de aki szereti ezt annak mindenképp ajánlott.

n7 Player

Kedvenc zenelejátszóm. Hihetetlenül jól néz ki, egyszerű, gyors és mindamellett nincsenek gondok vele. Egyetlen szépséghibája hogy az ingyenes verzió csak egy trial, de az unlocker nem olyan drága, abszolút megéri.

MX Player

Az egyik legjobb videólejátszó program amelyet ismerek. Rengeteg formátumot lejátszik, egyszerű a kezelése, van hardveres dekódolás (ArmV6, ArmV7-es architektúrájú processzorokhoz külön külön). Emellett a feliratokkal is megbírózik. A legjobb pedig hogy ingyenes. (van egy fizetős változat amely reklámmentes)

Rockplayer

Ugyanaz mint az MX, csak más felülettel. Ez is abszolút használható, ajánlott és ingyenes.

Youtube

És ha már videó akkor nem mehetünk el a Youtube mellett. A nagyja androidos készüléken alapból telepítve van, de a saját példámból kiindulva, van ahol nincs. Nincs mit mondani róla többet. Jól használható, bejelentkezés után pedig normál verziónál elmentett dolgok is megjelennek.

TuneIN

Ha zene akkor nem szabad elfeledkezni a rádióról sem. Sok eszközön (legfőképpen tableteken) nincs beépített rádióvevő. Azoknak alternatíva ez, akik rendelkeznek aktív mobilinternettel, vagy rátudnak csatlakozni Wi-Fi hálózatra. Amellett hogy természetes módon vannak Magyar adók (szinte mind) belehallgathatunk a világ más rádióiba ha kedvünk szottyan arra. Közel 70.000 rádió érhető el. Ingyenes, a pro verzióban az adás felvételére van lehetőségünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.