2022. november 29., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alkalmazás ajánló Androidos kütyükhöz

Karácsonyra kaptál netán egy Androidos okoskütyüt, de nem tudod mit tölts le rá? Talán ez a cikk segít!

[ ÚJ TESZT ]

További hasznos programok

Idokep

Ezt a programot már korábban bemutattam ezért részletekbe nem mennék. Ez egy időjárás alkalmazás mely a hazánkban jól ismert Időkép.hu droidos változata. Ingyenes és abszolút vállalható.

További alternatívák időjárás témában:
Koponyeg

Accuweather

BpMenetrend

Budapesten élők, és BKV használóknak úgymond kötelező applikáció. Tartalmazza az összes BKV járatot és annak menetrendjét. Egy gyors telepítés és adatbázis letöltés után már offline is használható így tényleg bármikor használható és jól jöhet.

TELvira

Ha már volt BKV, akkor jöjjön egy MÁV menetrendet tartalmazó program is. Pontos, jól működik, azonban a BPmenetrenddel ellentétben ez nem működik offline, azaz aktív internetkapcsolat kell, és a program kinézete is hagy némi kivetnivalót maga után, bár ez megint csak szubjektív.

Instagram

Egy szintén közkedvelt alkalmazás következik, az Instagram. A program segítségével fényképeinket feldobhatjuk különféle effektekkel és azokat az Instagramon kívül-belül megoszthatjuk. Ingyenes ez is, jól működik és hasznos.

Aldiko

Egy mezei E-Book könyvolvasó mely jól használható és ingyenes.

Zedge

Egy ingyenes program melynek segítségével háttérképeket, csengőhangot tölthetünk le anélkül hogy felbontást írogatnánk. A kínálat bőséges, megbízható, jól működő program. És nem utolsó sorban: Hasznos.

Ezzel a cikk végére is értünk. Remélem hogy hasznodra vált eme cikk, köszönöm, hogy elolvastad. Visszajelzéseket a cikkhez kapcsolódó fórumban várok.

A képek a Google Playről származnak, de mivel a programhoz tartozó aktuális képek kerültek ki, ezek teljesen hitelesek.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.