2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alkalmazás ajánló Androidos kütyükhöz

Karácsonyra kaptál netán egy Androidos okoskütyüt, de nem tudod mit tölts le rá? Talán ez a cikk segít!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, Böngészők

Tavaly a karácsonyi slágertermék az okostelefon volt, ehhez csapódtak idén a táblagépek is, mivel egy év alatt annyit változott a piac, hogy már tényleg röhejes áron kapunk egy 7 colos tabletet, esetleg egy 4 colos okostelefont, kezdőknek megfelelő hardverrel. Ezeket a típusokat általában azok kapják/veszik, akiknek az az első okostelefonjuk/tabletjük, és nem tudják kihasználni eszközüket, amire éppen való. Alkalmazásokat letölteni. Eme cikk néhány alapvető alkalmazást kínál melyek hasznosak lehetnek.

Böngészők
A böngésző ezeknek az eszközöknek egy alapvető eleme mely nem hiányozhat a készletből. Általában nem is hiányzik, mert a készülékeken van stock (gyári) böngésző, vagy a gyártó valamelyik a marketről is leszedhetőt teszik rá az eszközre. De az a jó, ha mi magunk választjuk ki azt.

Opera Mini

Remekül elkészített böngésző mely azoknak ajánlott akiknek fontos az, hogy ne használjanak nagyobb mennyiségű adatforgalmat, hiszen az Opera Mini pont attól lesz olyan amilyen, hogy úgy lett megoldva hogy kevesebb adatforgalmat generáljon mint társai. E mellett még olyanoknak is ajánlott akiknek okostelefonjuk nem elég erős hardverrel van felszerelve és a sima böngészők már nem működnek valami gyorsan.

Google Chrome

Az asztali verzió mellett az Androidos is meglehetősen jól sikerült. Jól van optimalizálva, igényes kinézete van és ha számítógépünkön is ezt a böngészőt használjuk, akkor a rendszer letudja menteni a Androidos verzióra a számítógépen elmentett könyvjelzőket. Hátránya hogy ebből alapból hiányzik a Flash támogatás, illetve hogy csak 4.0 Androidtól felfele lehet használni.

Dolphin Browser

Az egyik legkedveltebb böngésző a zöld robotos OS-en. Nem véletlenül. Ez is Jól van optimalizálva, igényes, ám egyszerű kinézettel rendelkezik és gyenge hardverű telefonokon is meglehetősen gyorsan teszi a dolgát. Érdemes kipróbálni. Akinek baja van ezzel a verzióval, létezik itt is Mini verzió.

További alternatívák:

Mozilla Firefox

Opera Mobile

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.