2022. november 27., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alkalmazás ajánló Androidos kütyükhöz

Karácsonyra kaptál netán egy Androidos okoskütyüt, de nem tudod mit tölts le rá? Talán ez a cikk segít!

[ ÚJ TESZT ]

Játékok, Időjárás, Unaloműzők

És ha már programok, akkor lássunk néhány játékot, amelyek jól jöhetnek unalmas perceinkben.

Angry Birds

Mivel, ha nem mással kezdeném a sort mint a már világhírű mérges madarakkal, amely (szerintem jogosan) az egyik legkiválóbb játék Androidra (és a többi platformra). Ha már azt gondoltuk hogy a Seasons-szel kifogyott az ötletekből a Finn Rovio, akkor tévedünk hiszen idén Márciusban bedobták a Space nevű részt melyet a Nasa közreműködésével alkottak meg. És a hab a tortán a Novemberben megjelent Star Wars verzió amely számomra is meglepően jól sikeredett. Kíváncsi vagyok, merre fejlődik tovább, addig tessék nyugodtan letölteni a részeket:

Angry Birds
Angry Birds Space
Angry Birds Seasons
Angry Birds Star Wars
Angry Birds Rio

Fruit Ninja

Szintén egy közkedvelt játék mely egyszerű mint a faék. A felrepülő gyümölcsöket ujjal vágjuk szét. 3 mód van: Classic, Arcade, Zen. Elérhető Puss In Boots verzió is.

Need For Speed: Most Wanted

A PC-s verzióval vannak fenntartásaim, azonban a droidos verzió egyszerűen hibátlan. Hamisíthatatlan hangulat, remek grafika és garantált figyelemlekötés. Azt kell hogy mondjam, ez az a játék, amiért érdemes fizetni, már ha kompatibilis a játék az eszközünkkel, mert a mobilos mércéhez képest jó grafikának bizony ára van. Armv6os processzorokon például biztos nem fut, sőt az elég népszerű Qualcomm MSM7227A típusú processzorokkal ellátott készülékeken sem biztos hogy elfog futni a gyenge GPU miatt. De javítsatok ki ha nem így van.

Cut The Rope

A Cut The Rope-al folytatjuk melynek célja hogy a zöld lényt megetessük cukorral, ügyességi feladványok megoldásával. Szintén jó kis program, aranyos, leköti a figyelmet és gondolkodtató feladványokkal van megtűzdelve, melyek egyre csak nehezülnek és ahhoz hogy maximális 3 csillagot elérjük, bizony törni kell a buksit a helyes technika miatt. Érdemes kipróbálni.

Glow Hockey

A következő alany a Glow Hockey. Ez tulajdonképpen nem más, mint a játéktermekből ismert léghoki érintőképernyős változata. Lehet egyedül, de lehet akár ketten is játszani. Utóbbit inkább táblagépen érdemes játszani a nagy érintőkijelző miatt. Kinézet hangulatos, bár ez szubjektív, kinek bejön, kinek nem. Ingyenesen letölthető.

Pou

A játék szekciót a Pou nevű programmal zárjuk, melynek népszerűségét elsőre nem értettem, csak most karácsonykor jöttem rá, hol van a kutya elásva. A Pou nem más, mint egy tamagochi. Ennek rendje és módja szerint etetni kell, fürdetni, játszani, foglalkozni kell vele. A főszereplő lényt én nem tudom hova tenni, miféle szerzet is ő. Kinézetre én elsőre egy darab pont annak néztem.

Karácsonykor a nővérem és az unokatestvérem egyszerűen nem bírták elereszteni ezt a dolgot mert állandóan ezt nyüstölték. Mikor meg be akartam zárni a programot és láttam hogy éhes, konkrétan megetettem, mikor tudom hogy amint visszautaznak a nővéremék vidékre azonnali törlés a sorsa. De a Play ingyenes listájának első helyéből egyértelmű hogy népszerű és van erre igény, ezért került bemutatásra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.