2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alcatel One Touch S'Pop

Mire képes ma egy egymagos MTK-procis olcsóság? Ugyan nem csak telefonálni, de sokkal többre ne számíts.

[ ÚJ TESZT ]

Alcatel S'Pop

Elég sok tesztet lehet olvasni mostanában a Mobilarénán is az inkább olcsó alsó kategóriás telefonokról ismert Alcatelről.
A következőkben az egyik legolcsóbb tavalyi modellről (ami már szinte kifutó, igaz talán szolgáltatónál még van belőle), az S'Pop-ról írok néhány sort.

Olcsó androidos telefont kerestem a magam részére, amivel a ma divatos kommunikációs formákat használni tudom, mint pl. a Viber, vagy a Skype. Első körben drágábbakat is néztem, mint pl. a BB Z10, amit azért vetettem el, mivel szoktam rádiót is hallgatni a készüléken (Telekomnál volt viszonylag jó áron akár függetlenül is). Találtam ugyanennyiért (mint amit megvettem) szintén Alcatel C3-at, amit azért vetettem el, mivel nem volt előlapi kamerája, igaz kétmagos processzorral szerelt, valamint a kijelző felbontása, színmélysége is jobb lett volna.

A készüléket külföldről rendeltem, mivel nálunk függetlenül jó 10.000 Ft-tal drágábban tudtam volna beszerezni.
Az Alcatel egy típuson belül is többféle módosított verziót adott ki, nálunk talán elterjedtebb (szolgáltatónál) az egykártyás, de az enyém pontosan a 4030D, a dual SIM-es megoldás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.