2021. április 17., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alcatel One Touch S'Pop

Mire képes ma egy egymagos MTK-procis olcsóság? Ugyan nem csak telefonálni, de sokkal többre ne számíts.

[ ÚJ TESZT ]

A csomagolás tartalma

A készülék, egy viszonylag kis dobozban érkezett, mely tartalmazza a készüléket, egy használható fülhallgatót, töltőfejet, adatkábelt, valamint az akkumulátort.

A készülék nem túl nagy, alig nagyobb az előző, még nyomógombos Nokia telefonomnál, viszont itt a készülék nagy részét a kijelző fedi le.

Hirdetés

Méretei: 115 x 61 x 12 mm, 122 gr.

Összeszerelési minősége átlagos, illesztések jók rajta, anyaga mindenütt viszonylag jó minőségű műanyag, valamint nem ellenálló üveg, tehát nem érdemes leejteni, bár ez más telefonokra is igaz.

Kijelzője TFT, 320 x 480 pixel felbontású, 3,5”-os, mai viszonylatban nem túl jó színmélységgel, 256 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni.

Alatta 3 érintésérzékeny vezérlőgomb található, fölötte pedig az előlapi VGA kamera, hangszóró, valamint egy felirat.Az érintőképernyője kapacitív, úgy tudom, hogy csak két érintést érzékel egyszerre, de így a nagyítás-kicsinyítés funkció már megoldott. Egyébként az érzékenysége nem az igazi, görgetéskor kisebb problémák adódhatnak, de a használhatóságon belül marad.

A telefon tetején található a bekapcsológomb, valamint a 3,5-es jack aljzat, baloldalon pedig, a hangerőt lehet szabályozni. Jobb oldalán dedikált kameragombot találunk, alul pedig a töltésre és adatátvitelre szolgáló mini-USB portot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.