Alcatel POP 4S - középkategória felsőfokon

4S ez is mint az Idol, de a POP mezőnyben versenyez. Olcsóbb mint a "nagytesó", de nem mindenben marad alatta, sőt!

Hirdetés

Hardver

A telefon lelkét a Mediatek MT6755M chipset adja, a processzor nyolcmagos, amely 4db 1.8 GHz-en futó és 4db 1 GHz-en futó Cortex-A53 magot rejt magában. A rendszermemória 2 GB. Ez a CPU és RAM párosítás megfelelően hajtja a kezelőfelületet, nem tapasztalható megtorpanás. A háttértár 16 GB, amiből 10,38 GB sorsáról dönthetünk szabadon, a többit a rendszer csípi le magának. Ha ez nem volna elég, microSD kártyával tovább növelhetjük egészen 64 GB-ig.

A készülék ezzel a felállással az AnTuTu tesztben 44488 pontot ért el.

Itt természetesen látható, hogy a POP 4S nem kíván pontcsatába bocsátkozni, de nem is ez a feladata. Az alapvető dolgokat tökéletesen futtatja, de még egy kis játék is szóba jöhet problémamentesen. Mivel sohasem játszom, ezt a részét még nem teszteltem, de egy gyors Asphalt 8 próba azért belefért és jelentem, az én megítélésem szerint teljesen hibátlanul, megtorpanás és akadozás nélkül futott.

A telefonon az Android 6.0 teljesít szolgálatot, melybe csak minimálisan nyúltak bele, így a felületet már ismerők a megszokott dolgokkal és megoldásokkal találkozhatnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt