2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Ainol Novo 7 Tornados

Viharos érzések egy 25 ezer forintos tabletet illetően. Miért? Mert egészen jó!

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Szóltam már a kameráról, több szót nem is érdemes rá vesztegetni. Általában a hasonló masinákhoz hasonló minőséget kapunk, semmivel sem jobb a képe, mint a nagyon régi tabletemé, sőt! De nem is szeretném használni semmire, talán néha Skype, de arra meg ott a webkamera az asztali gépemen.

Nos, azt hiszem erre mondják azt, hogy béna! Mint egy olajfestmény, de talán még annál is rosszabb. Borzasztóan elmosódott részletek, illetve olyanok nincsenek is, miről is beszélek?! Szóval, ne ezzel fényképezzünk!

A hangszóróról is volt már szó: a hátlapon van, a specifikáció szerint 1W 8ohm, egy van belőle, de egészen tisztes hangon szól.
Maximum hangerőn sem torzít, nem recseg, nem kerreg, talán sok egy kicsit a magas, de zenét megint nem ezen fogunk hallgatni.

Zenelejátszásra alap Android zenelejátszót kapunk, teljesen alap funkciókkal.
Tud szerző, album és zeneszám alapján rendezni.
Eq nincs benne, ha valaki ezt is szeretne, akkor választania kell egy másik lejátszót.

Én személy szerint Mort Playert használok, abban van az is, szépen szól - persze fülhallgatóval.

Videót lejátszani szintén egy alap videólejátszóval tudunk. Én nem próbáltam, csak mp4-es videókkal, de a hivatalos információk szerint 1080p-ig elég sok mindennel elboldogul (divx/xvid avi, mkv).
A képe szép, tekerni benne egy pillanat, tud feliratokat is kezelni, szóval megint egy jó pont ettől a kis géptől ez a teljesítmény.

MX Playert telepítettem még mellé, és nem kért kodek-packot, ami jelzi, hogy szoftverezettség tekintetében eléggé sokrétű.

Képernyő betekintési szögek:

Látható, hogy az Ainol felirat felől nézve fordulnak át a színek viszonylag hamar, a többi szögből megfelelő a betekintési szög (160°).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.