2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Ainol Novo7 Elf - élet 7"-on

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy olcsó, de annál inkább szerethető tablet egyenesen Kínából....

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető


Nagyításhoz kattints a képre!

Bevezető:

Pár hete húgom azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy keressek neki egy nem túl drága, viszont elég jól használható tabletet. Az árat 40k-ban határozta meg és lehetőleg fehéret szeretett volna. Egy rövid keresés után találtam erre a cuccra. Fontos szempontnak tartottam, hogy minél jobb felbontású kijelző legyen benne, sajnos ilyen árért nem túl bő választék állt rendelkezésemre, de végül csak megtaláltam a befutót az Ainol személyében.

Kijelzője 1024x600 felbontással bír. 1 GB rendszermemóriát tartalmaz és ehhez társul az All Winner A10, 1.2GHz processzor és az Android 4.0.3 rendszere (ics), de erről majd később. Rendelés után pár nappal meg is kaptam a készüléket gyári tokkal.

Pár szó az Ainolról:

A Shenzhen Ainol Electronics Co vállalat egy kínai elektronikai eszközöket gyártó és forgalmazó cég, mely 2004-ben alakult. Főként mp3 lejátszó, pmp, android tablet és digitális képkereteket gyártanak és forgalmaznak ainol márkanév alatt. A cég 2011. decemberében megjelentette a világ első android 4.0 ( Ice cream sandwich) alapú táblagépét, mely NOVO7 név alatt kerül bevezetésre az európai, ázsiai és amerikai piacon.

Tartozékok:

- Fejhallgató
- Töltő + usb adat kábel
- Mini usb -> usb átalakító
- Opcionális tartozék a hdmi kábel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.