2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Acer Aspire V5 - Az elegáns partner

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az Aspire V5-ös nagyszerű választás otthoni és irodai felhasználásra, szinte minden tekintetben!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Tisztelt Mindenki!

Egyszerűen imádom azt, ha egy olyan gép kerül hozzám, ami a kicsomagolást követően, már az első pillanatban megragad a külsejével. Pontosan ez történt a V5-ös esetében is, mivel egyszerűen nem tudtam betelni a gép kialakításával és a minőségi kivitelezésével. Az, hogy miért is magasztalom ennyire a gépet, azért van, mert ritkán látok olyan otthoni/irodai felhasználásra szánt gépet, amit ennyire igényesen megterveztek.

Mindamellett, hogy az Aspire V5-ös külső jegyeiben (ha szabad ilyet mondanom) a prémium kategóriás kivitelezést súrolja, volt egy olyan része a tesztnek, ami (sajnos) rávilágított a gép, nem éppen elhanyagolható gyengeségére.
Nos, ez nem más mint a merevlemez. Használat közben a masina többször is belassult, és amíg nem érkeztem el a HDD tesztig, addig nem tudtam mire vélni a már-már fagyás gyanús lassulást. Nincs kizárva, hogy csak széria hibás merevlemezről van szó, de az is megeshet, hogy "így járunk, ez van"...
Az biztos, hogy sok minden kiderül majd a száraz tesztekben, és ha kérhetem a HDD-vel kapcsolatban, majd írjátok meg a véleményeteket, mivel az értékek nekem nagyon is gyanúsak.

Ennyi lett volna a rövid bevezető. :) Kellemes olvasgatást kívánok!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.