2021. június 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Acer Aspire V5 - Az elegáns partner

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az Aspire V5-ös nagyszerű választás otthoni és irodai felhasználásra, szinte minden tekintetben!

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Kijelző

A 14"-es kijelző fényes, 1366x768-as (WXGA HD) felbontású és a "Super-slim (200-nit) Acer CineCrystal™" jelzőt viseli. Található rajta egy nagyfelbontású (720p) webkamera és amit még fontos megemlíteni az az, hogy a jobbról/balról történő betekintés szinte tökéletes, ugyanis a kontraszt változás minimális.

Billentyűzet

Az Aspire V5-ös szigetes billentyűyettel rendelkezik, igazi minőségi kivitelezéssel. A billentyűk nem lötyögnek, nem kattognak és a borítás egyáltalán nem süllyed meg használat közben.

Touchpad

Manapság elég "trendi" a hatalmas touchpad, viszont az, hogy a nagy kialakításhoz nagy odafigyelés társuljon, már kevésbé. Szerencsére a V5-ös e fontos része felett sem siklottak el a tervezők.
Bár a jobb és bal billentyűvel egybeolvadt érintőfelület nem tartozik a kedvenceim közé, a V5-ös kezdte megszerettetni velem ezt a formát: egy precíz, kellemes tapintású nagy touchpad-ről van szó, amelyről nem tudok semmi negatív dolgot mondani.

Portok/Egyéb/Hang

- Bluetooth 4.0+HS
- 2 x USB 2.0
- 1 x USB 3.0
- 1 x VGA/LAN Combo (speciális bemenet, amihez kapunk egy 2 fejes kiegészítő kábelt: VGA és LAN)
- 1 x HDMI
- Kártyaolvasó: SD™ Card, MultiMediaCard™ (MMC)

Hang tekintetében semmi extra: enyhe "dobozhang", de mivel ugye (otthoni/irodai) laptopról van szó, ezért ez nem nagy negatívum.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.