2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

A világ ahogyan én látom

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Apró írás a világról ahogyan én látom. Mindenki csak saját felelősségre olvassa el.

[ ÚJ TESZT ]

Üdvözlök mindenkit. 2010-et írunk. Lassan már 17 éve élem mindennapjaimat ebben a világban és az utóbbi 1 évben kialakult bennem valami, valami ami már nagyon nyomasztó. A múltkoriban bekapcsoltam a Televíziót és éppen a híradó ment, arról volt szó hogy egy ember megölt egy rendőrt és nem bánta meg amit tett, sőt büszke volt rá.

Ahogyan egyre jobban telik az idő kezd ez a világ nagyon eltorzulni és megtörni. Amit még 10-12 éves koromban láttam nem volt ilyen súlyos, ma már naponta hírek szólnak arról hogy az országunk vezetői milliárdokat lopnak és nem büntetik meg őket semmi módon. Hírek szólnak arról hogy megöltek valakit és a tettest nem találják, hogy megerőszakoltak egy tinédzsert és nincs kit felelősségre vonni, családon belüli erőszak folyik többnyire mindenhol, drágul a víz a gáz a villany. Egyre jobban úgy érzem hogy a világ nagy vezetői kezéből már kezdenek kicsúszni a dolgok.

Mára már úgy érzem hogy eljutott a világ de főleg Magyarország egy olyan kritikus pontra hogyha valaki nem tesz ellene valamit akkor itt súlyos következményekkel kell számolni. De ez nem érdekel senkit, mindenki csak a saját céljaiért rohan, pusztítjuk a környezetet, az élőhelyünket és egyre jobban haladunk abba az irányba hogy tönkre tesszük a földet és azt a helyet ahol élünk. Mindenki azzal dobálózik hogy milyen szép az élet, és hogy milyen jó élet vár ránk hogyha megszavazzuk Őt és Őt.

Mit ér mindez hogyha lassan kipusztul az egész állatvilág és mérgezővé válnak a folyók, tavak. Csak az erőforrásokért és Ásványkincsekért folyik a harc. Erdőket pusztítunk el és állatokat írtunk ki, és mindezt miért ?! hogy néhány az úgymond "társadalmunk felső rétegének emberei " újabbnál újabb luxus autókkal furikázzanak 300 métert a belvárosban ahol lassan egy ablakot nem lehet már kinyitni a szmogtól. Esetleg hogy egy szép luxus házat építsenek egy környezet védelmi övezet kellős közepében.

Az élet igazi értékei már semmit nem érnek mostanság, Erkölcs, Szeretet, Bizalom, Segítőkészség, mára már mind eltűntek a feledés homályában. Minden ember csak rohan nap mint nap mint egy robot, pedig az életet élvezni kéne és minden embernek tenni kellene azért hogy jobb minőségű legyen az élet színvonal.

De ahogy én látom a világot ez már lassan lehetetlenné válik. Csak a pénz, pénz, pénz, mindenkinek csak ez kell és csak ezért erőlteti meg magát.

Például ha valaki eldob egy cigaretta csikket egy természetvédelmi övezetben, csak annyit mond hogy, más is ezt teszi Ő mért ne tehetné meg. Eltorzult életfelfogással rendelkezünk mostanra, és ha ez így megy tovább akkor a bolygónk lassan eljut az utolsó évébe és aztán majd csak nézünk hogy ez hogy történhetett.

Jó lenne ha észbe kapna minden ember és próbálnák megvédeni a környezetet. Nem azért mert akkor jobban élhetnének, hanem azért mert talán akkor a gyermekeik és a gyermekeik gyermekei egy szép és tiszta világban nőhetnek fel.

Csak arra vagyok kíváncsi hogy tényleg ezt akarjuk ?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.