2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

LEGO® NASA Apollo Saturn V 92176

A Holdra szállás talán az emberi történelem egyik legambiciózusabb projektje, amire azóta se volt példa.

[ ÚJ TESZT ]

Az összeszerelés - 1. rész

Mint láthattátok az instrukciós képeken, a termék aljánál kezdjük az építkezést és úgy haladunk szépen felfele. Persze, minden egyes zacskónál fogunk kapni egy előképet, hogy az adott zacskó végeztével milyen eredményt fogunk kapni. Kezdjük az első fokozattal.

Először az első fokozat belső törzsét kezdjük el építeni, majd a második zacskónál a külső borítás egy hangyányi része is felkerül. A hármas és négyes zacskónál tovább folytatjuk a belső építkezést, majd a külső burkolattal folytatjuk. Az ötödik zacskó meglehetősen rövidre sikerült, csupán a „hűtőrácsokat” szereljük fel, míg a hatodik zacskó a hajtóműveket foglalja magában.

A négy darab piros elemre fogjuk ráilleszteni a második fokozatot.

A második fokozat

Most, hogy végeztünk az első fokozattal, azt félre is tehetjük. A hetedik zacskóval folytatódik tovább a történet. Ebben a fejezetben megépítjük a belső szerkezetet, aztán a nyolcadikban már a külső borítás egy köpetnyi részét is felvisszük. A kilencedikben főként a külsőt gondozzuk, míg a tizedik az első és a második fokozat összeillesztésével foglalkozik. Plusz, ebben a részben erre is felszerelünk pár darab kisebb hajtóművet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.