2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

A nagy Lenovo mobil teszt

Szépen sorban haladunk a kicsitől a nagyig, ugyanis 4 db Lenovo mobiltelefon kerül terítékre.

[ ÚJ TESZT ]

Lenovo S650 - Doboz, tartozékok, külső

Szokásos hasáb, Lenovo felirat, minőségi megoldás az biztos. Töltő, füles, a telefon fóliázva, sőt meglepetés tok is vár ránk, szép gesztus.

A dobozon rengeteg kínai karakter, remélhetőleg ezek csökkenek majd angolra, és később nemzetközi szinten is megjelennek a Lenovo mobilok/vagy Motorola?

A telefont kézbe véve azt tapasztaljuk, mintha nem lenne benne akkumulátor, pedig van, Ez bizony könnyű készülék lett, grammokban kifejezve: 126 gramm. Hát bizony itt felmerül a kérdés, hogy vajon ez milyen hatással lesz a minőségre?

Műanyag, mindenhol, krómcsík is van, elvileg lézergravírozott műanyag hátlap, pehelyvékony, kicsit féltettem is az első leszedésnél, de gond nélkül lejött, és nagyon is passzosan illeszkedik.
Illesztési hézagok minimálisak, ez egy igazi öltönyös telefon.

Elegáns, egyszerű forma a szürke-fekete kombinációval. Apropó, hölgyek figyelmébe, fehér verzió is létezik, hasonló kvalitásokkal.

Ha már lepattintottam a hátlapot, akkor egy BL210-es Lenovo akkumulátor fogad, 2000mAh értékkel. Ez még jól jöhet a mindennapokban, de én már azért kicsit nagyobbra számítottam.

Két SIM kártya hely, microSD bővítési lehetőség, vakuval támogatott 8MPx-es kamera. Hátlap vissza, nézzük körbe a telefont.

Oldalt krómcsík fut végig, a készülék jobb oldalán a hangerő gombok, lötyögésnek nyoma sincs. Felül középen található a bekapcsoló gomb mellette a bal szélen a 3,5 jack csatlakozó nyílása.
A készüléket szemből nézve fent egy Lenovo felirat, távolságérzékelő, előlapi kamera fogad.

És elrejtve még valami. Bizony van értesítési LED, vörös és zöld fényekkel tud jelezni, töltöttséggel kapcsolatosan, elmulasztott hívásnál és SMS-nél.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.