2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

A nagy Lenovo mobil teszt

Szépen sorban haladunk a kicsitől a nagyig, ugyanis 4 db Lenovo mobiltelefon kerül terítékre.

[ ÚJ TESZT ]

Lenovo A766 - Doboz, tartozékok, külső

A dobozt kézbe véve elkap egy kis minőségérzet, egy szép hasáb, vastag anyagból, új mintázat, Lenovo logó, a sarokban szolidan a típusszám, az ideaPhone felirat pedig már nem kap helyet a dobozon. Új kor szele érződik.

A készülék formája meglepően hat a Lenovo eddigi készülékei között, formában legközelebb talán a hatalmas akkumulátoros P780-ast tudnám hozni, szemből.

Nagy, 5"-os kijelző, IPS technológia, viszont a felbontás lett az áldozata a nagyon kedvező árnak, ez mindössze csak 854*480, amely ha nincs viszonyítási alap akkor megfelelő / pixelvadász kommentelők kíméljenek /.

Betekintési szögek jók, a telefon elejét a kijelző uralja, lent a szükséges és szokásos gombok találhatóak, háttérvilágítás nélkül. Fent fényérzékelő és előlapi kamera.

A telefon oldalát végignézve a már ismerős krómcsík, amely valahogy mostanság több szerepet kap a Lenovonál. Jobb oldalt a hangerőszabályzó gombok, a tetején pedig a bekapcsoló, középen. Balról a 3,5-es USB, jobbról pedig az microUSB kapott helyet.

A hátlaphoz érve viszonylagos borzongás fogott el, ez bizony lakkos-fényes, ujjlenyomatot erősen gyűjti. Emiatt ez a modell egyből tokba került. Hátlapot tovább vizsgálva középen fent egy 5MPx kamerába futunk bele, szerencsére már autófókusszal. Lent a hangszóró, a bal sarokban.

Lepattintva a hátlapot egy 2000mAh akkumulátorral találkozunk, ami üdvözlendő, mert több modellben is ez kapott helyet a típuskód alapján. Kérdés mire lesz elég, ugyanis nagy a kijelző, 4 magos a SoC. Kapcsoljuk be.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.