2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

A nagy Lenovo mobil teszt

Szépen sorban haladunk a kicsitől a nagyig, ugyanis 4 db Lenovo mobiltelefon kerül terítékre.

[ ÚJ TESZT ]

Lenovo A390 - olcsó húsnak?

[P:C][/P]

Kezdhetném azzal, hogy van ennél olcsóbb is, de a rendszer verziószáma ott már elég alacsony.
Nem mostani bejelentés, ugyanis valamikor 2013 második negyedévében érkezett a hír, hogy olcsó Lenovo érkezik, elérhető áron / vagy tán még az alatt /

Doboz, tartozékok
Sok mindennel nem kecsegtetnek ebben az ársávban, így kapunk egy kis dobozt, stílusos csomagolásban / színei kicsit Sonyra emlékeztetnek /, leírás, töltő, adatkábel /
A doboz külseje leginkább a Lenovo mobil piacra lépését követő időszak designját követi, ideaPhone logó.

Külső: Kézbe fogva az embernek az az érzése támad, hogy nem rossz, formára talán régebbi Samsung Monté-t idézi kissé, de annál azért jobb.

Szokásos forma, tehát a tervezőket behatárolja egy ideje az érintőképernyő szemből. Az oldalán fémes csík fut végig, ez természetesen műanyag, időtállóságáról nem tudok nyilatkozni érdemben, mert minden általam kipróbált és használt készülék szilikontokban foglal helyet.

A hátlap egyhangúságát a kamera jelenléte kompenzálja valamelyest. Műanyag, fényes, ezen bizony meglátszódik az ujjlenyomat, és a használat nyoma is. A hátlap alatt egy 1500mAh telep szolgáltatja a szükséges energiát. Két SIM foglalat, 2G és 3G hálózatokon is dolgoztathatjuk a masinát.
Megnyomogatva a készüléket ropogás nem tapasztalható, jók az illesztések.

A kijelző betekintési szöge nem túl acélos, TFT technológiával van dolgunk, az olcsó árnak talán ez az egyik áldozata. 4"-os méretben talán még ez a felbontás elegendő lesz, 800*480 pixel terül a szemünk elé. Színei kicsit fakóak, nem túlszaturált, a fehér pedig kicsit inkább szürkébe hajlik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.