2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

A nagy kínai billentyűzetteszt

Redragon Asura, Karura és Warwolf V-2. Olcsó, de ígéretes billentyűzeteket szereztem nektek.

[ ÚJ TESZT ]

Összehasonlítás és ajánlás

Ha sorrendbe kellene tennem őket, akkor első helyezett ez a Redragon Asura, második a Warwolf V-2 és erősen harmadik a Redragon Karura. Az első helyezett nálam még a gusztustalan fényes műanyagjával is egyértelműen viszi a prímet, mert tényleg élvezem rajta az írást, hasznosak a makró gombok, tetszik a világítás, határozott tömege van (nehezebb, mint a Warwolf), és nagyon össze van rakva, amennyire én elnézegetem.

A második helyezett szintén kétségkívül a Warwolf terméke, ami csörög egy kicsit ugyan, de legalább egyedi, súlyos, és kellemes az anyaghasználata, valamint nem sok panasz lehet az összeszerelésre sem. A világítása ugyan nem olyan, mint megszoktuk, tehát nem az egyes billentyűk vannak átvilágítva, hanem a tálcára megy a fény alulról, van egy kis beszűrődés is a logótól, de semmi komoly.

A harmadik versenyző szintén versenybe szállhatna helyezésekért egy jóval nagyobb teszt keretében, de most rossz tesztelőt fogott ki, mert nekem nem jön be, hogy ilyen recés. A legelegánsabb mindhárom közül, de most az egyszer még én sem a legszebbet választom, hanem a legjobbat.

Az áraik helyezés szerint 30 dolcsi (9000 forint), 12 dolcsi (3600 forint), és 25 dolcsi (7500 forint), így összesítésben talán a Warwolf nyert. Olyan áron kínál kellemes minőséget, amit itthon nem tudnak leutánozni, én mégis azt mondom, hogy ha valaki rászán egy 10-est a dologra, és szemet tud hunyni esetleg a fényes műanyag felett, akkor az Asurát vegye meg, mert egy élmény megismerkedni vele. Az angol kiosztástól meg senki se féljen, mert én féltem a legjobban tőle, de viccen kívül pár óra alatt meg lehet szokni.

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.