2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

A Kalóz mindent plakátot visz?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Nem is olyan régen sikerült felfedeznem, hogy a Kálvin téri Metró megállóban farkasszemet...

[ ÚJ TESZT ]

Nem is olyan régen sikerült felfedeznem, hogy a Kálvin téri Metró megállóban farkasszemet néz Önmagával a legfélelmetesebb Disney által kreált kalóz, maga Jack Sparrow kapitány.
Nem fér a fejemben, hogy lehet két egyforma plakátot egymás mellé elhelyezni. Nem az szúrja a szemem, hogy ott van, ott abban a kis felületen bombáznak ezzel a reklám fajtával és megpróbálnak rávenni, hogy fáradjak oda a mozi pénztára elé és mondjam ki azt a bűvös kis szócskát „kérnék X db. jegyet, a Karib tenger kalózaira”, hanem az hogy mi a fenének raknak két plakátot egymás mellé?
Gondolom Én, mint tudatlan laikus, hogy megvan a Magyarországi forgalmazó, akinek az emberei ezt szépen kiszámolják, X millió Ft reklámpénz áll rendelkezésünkre és elkezdenek gondolkodni. Hoppá, hova is tegyük ki a plakátokat? Ránéznek a térképre, felveszik a kapcsolatot a felület bérbeadójával. És a kiszemelt felületeket bérbe veszik… A szakemberek szerint, akik meghatározták a plakátok stratégiai elhelyezkedését, ez a hely a legjobb egész Budapest szerte, csak azért, és nem egyébért, mert érdemes volt duplán fizetni a felületért, a bérbeadónak egy méteren belül.
Amióta észrevettem ezt a dupla plakátot, elkezdtem figyelni, hogy tényleg ez a forgalmazó stratégiája, hogy két oldalról támad? Hisz két szemünk van, biztos ami biztos alapon. Nemde? De sajnálatos módon tudomásul kellet vennem ez a legjobb pár méternyi reklám felület ahova tényleg érdemes plakátot tenni. Hisz ez egy aluljáró ahol sok, sok utazó elhalad a vakond járattal, szemügyre veheti és csodálhatja sztereóban.

Íme a bizonyíték:
[link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.