2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A fiatalabb lány

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A szokott történet a sorozatos árnyékra vetődésről a nőknél.

[ ÚJ TESZT ]

Második oldal

A születésnapján bejött hozzám az áruházba. Egész nap a sarkamban volt és be nem állt a szája. Persze örültem neki hogy ott van velem. Elvileg munka után elmentünk volna valahová bulizni és iszogatni. Aztán zárás előtt nem sokkal váratlanul elköszönt és azt mondta nem akar menni bulizni, majd elviharzott . Nagyon rossz kedvűnek tűnt így nem firtattam a dolgot. Aztán épp hogy haza értem már hívott telefonon hogy menjek le hozzá vidékre. Ő már mindennek utána járt, megnézte hogy mikor indul a vonat, mikorra ér hozzájuk, mikor indul vissza stb. De nekem nem volt pénzem a vonat jegyre.
Azt mondta ő állja a vissza utat csak jussak le valahogy.

Elkezdtem telefonálgatni az összes haveromnak hogy adjon kölcsön, de senki nem tudott vagy nem akart segíteni. Szomorúan hívtam vissza hogy nem jártam sikerrel. Nem örült neki de tudomásul vette.

Pár héttel későbbre is meg volt beszélve egy közös buli, azzal nyugtattam majd azon bepótoljuk azt is ami itt kimaradt. Ám az élet vagy a sors ebbe is belekontárkodott. A vezetőség kitalálta hogy hétvégén is nyitva vagyunk és nekem vasárnap be kell mennem dolgozni. Ennek nagyon nem örültem mert pont azon a hétvégén volt a buli. Mindent elkövettem hogy akkor ne kelljen mennem dolgozni.
Végül sikerült elcserélnem egy kollégámmal azt a hétvégét és így már eltudtam menni. Úgy döntöttem nem fogok tovább várni, a hétvégén megteszem az első lépést.

A buli előtti napokban MSN-en beszélgettünk. Azt mondta hogy nem biztos hogy el akar menni, mert lehet hogy ott lesz a pasija is és nem igazán szeretne vele találkozni. Próbáltam utalni rá hogy akkor menjünk máshová kettesben de ehhez sem volt kedve. Aztán a buli előtt két nappal le is mondta a találkozót és utána nem is tudtam utolérni sehogy sem. A következő hét elején végül sikerült beszélnem vele. Nagyon boldognak tűnt a beszélgetés alatt, minden féléről csacsogott, aztán nagy nehezen kinyögte hogy mégis elment a buliba és persze ott volt a volt pasija. Nem árulok el nagy titkot hogy kibékültek és újra össze jöttek. Nagyon csalódott voltam. Kicsit úgy éreztem elárultak engem.
Az elmúlt cirka egy év alatt úgy éreztem nagyon jól megismertük egymást és nem akartam elhinni hogy ezt az egy lehetőséget is elszalasztottam. De tudomásul vettem a döntését. Viszont ezután már nem igazán akartam vele találkozni és beszélgetni sem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Cumigyár

    Az eddigiektől eltérően most a legundorítóbb munkahelyemről, az ottani hatalommal visszaélésről mesélnék.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.