2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

A4Tech GLaser X6 60D - Olcsó és jó

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Történt ma reggel, miután bekapcsoltam a gépem, hogy a barátnőmtől kapott Canyon egerentyűm feladta a...

[ ÚJ TESZT ]

Történt ma reggel, miután bekapcsoltam a gépem, hogy a barátnőmtől kapott Canyon egerentyűm feladta a harcot. Áramot kapott, de mozdulni már nem volt képes.

Nosza, rajta! Irány a közeli PC bolt, nézzünk valami egeret, ami árban, minőségben és esztétikailag is elfogadható. Nem szoktam drága perifériákat vásárolni, így a keret, az 1500-2000ft között mozgott. Ajánlottak két db A4Tech típusú patkányt, hát nekem a GLaser X6 60D tetszett jobban, a másiknak a pontos típusát nem is kérdeztem. Szóval ezt választottam, a keretbe belefért, 1720ft.

Csomagolás a megszokott A4Tech-es műanyag borítás, papírok benne, USB->PS2 átalakító az egérhez mellékelve.

A gyártó szerint megadott információk:

"1000 DPI, fejletebb felülettámogatás (szinte minden felületen használható, üveglapon is), dupla klikk gomb, G-LASER érzékelő, gyors hozzáférésű "Office Jump" gomb, mely 24 irodai parancsot és 48 funkciót lát el."

Na jó, rendben, most már vegyük kézbe, illetve teszt alá!
Megtörtént. Kellemes, gumiszerű borítás az egér tetején, GLaser felirat, narancs színű dupla klikk gomb, igen vékony és könnyű kábel. Mozgása könnyed, gyors, pontos. A bal és jobb gomb is megfelelően kényelmes, lenyomni nem nehéz őket, de azért annyitól nem nyomódnak le, ha az ember ráhelyezi az ujjait. Görgője is igen pontos, annyit görget, amennyit kell. A vékony kábel miatt olyan érzést keltett, mint ha vezeték nélküli cuccot vásároltam volna.

Egy pár pikcsör még az egérről:







Végszó

Nekem nagyon tetszett, a minősége is igen jó. Szerintem, ha nem akar az ember 5-10 ezreket egérre költeni, megfelelő megoldás lehet az A4Tech GLaser X6 60D.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.