2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

5 év tagság a Prohardver!-en

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy kis megemlékezés, elsősorban magamnak. Mert nosztalgiázni jó, bár (mint azt sokán állítják) ez a...

[ ÚJ TESZT ]

Egy kis megemlékezés, elsősorban magamnak. Mert nosztalgiázni jó, bár (mint azt sokán állítják) ez a jövőnk megrontója is egyben.

2003 novemberében a névnapomra megleptem magamat egy Abit NF7-S 2.0, AMD Athlon XP 2500+ (lock mentes Barton), Corsair TwinX 512-3200LLPT trióval. A cél a minimum 2200MHz volt a CPU-tól a lehető legnagyobb FSB-vel, a RAM-októl pedig a lehető legmagasabb órajel CL2 mellett. Mondanom sem kell hogy az általam beszerzett lap nem volt egy FSB bajnok, és a RAMok sem voltak olyanok mint amiről a netes tesztek áradoztak. Körülbelül 2 hét sikertelen próbálkozás után jött el az az idő amikor úgy döntöttem hogy regisztráltok ide, hátha válaszokat kapok és ezzel valamelyest megoldódnak a problémáim. Akkor még saját állandó net elérésem sem volt, ezért a cél érdekében bekapcsoltam az akkori jó kis 200 megás GPRS mobilnetet és azzal nyomultam.

Az első hozzászólás, és íme az első topik is amit nyitottam (megfelelő kereső híján ezeket találtam). Lehet röhögni. Magam is jót mulattam rajta amikor ezen írás elkészítése előtt elolvastam. Az általam korábban már említett igaz újonc bizonyos vonásait véltem felfedezni magamon. Egy kicsit azért talán mentségemre szólhat hogy előtte sosem fórumoztam, pontosabban addig az Oldman (ex-PC GURU) egy témás ömlesztett Hardver Fórumánál tovább sosem jutottam.

Michael Jackson után szabadon

Ezalatt az 5 év alatt sok információval lettem itt gazdagabb, sok segítséget kaptam, és rengeteg sikeres üzletnek voltam részese a folyamatosan változó apró rovatokon keresztül. Szerencsére mindenféle komolyabb problémák nélkül. (kopp-kopp) Ezeken felül még személyes ismeretségek is születtek az oldalnak köszönhetően.

Vannak akiket kedvelek, és adok a véleményükre, de természetesen vannak páran akiket a hátam közepére sem kívánnék a tagok közül. Minden bizonnyal én is megosztom a közönséget, de ez véleményem szerint így van rendjén. Viták voltak és lesznek is. Be kell valljam hogy így utólag már örülök hogy sem az Abit sem pedig a Corsair nem volt olyan mint amilyennek az előzetes tesztek alapján vártam.

Köszönöm!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.