2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Continuum

    Minap találtam egy jó kis sorozatot, melynek a címe Continuum. Jó kis időutazós krimi, amelynek kzépppontjában egy Kira Cameron nevű jövőbeni zsaru és egy Liber8 nevű terrorista csoport áll. Az első évad nem volt nagyon kiemelkedő, de a második annál inkább. Itt egyre több szálon kezd el futni a történet, amely egyre jobbá teszi a sztorit.
    IMDB

    zulu_mester 9 éve 28

  • Nyomtalanul

    Tegnap volt "szerencsém" megnézni a Nyomtalanul dán krimit, amely az azonos című regény alapján készült. Láttam már 1-2 skandináv krimit (Millenium-trilógia, Fejvadászok), így voltak elvárásaim ezzel a filmmel kapcsolatban.
    A sztori nagy vonalakban követi a könyvben leírtakat, de voltak benne olyan változtatások, amelyek magát a sztorit nem változtatták meg, mégis kissé zavaróak voltak. Ilyen pl. amikor a filmben a kórházban fekvő kolléga "vígan" beszélget a főhőssel, holott a könyvben eléggé "vegetatív" állapotban van. Meg a film elején az ide-oda váltások az időben kissé zavaró volt.
    Ezeket az apróságokat leszámítva összességében a film jónak mondható.

    zulu_mester 9 éve 5

  • Kezdés

    Nem vagyok valami jó ebben a blogolás témában, de egyszer (remélhetőleg) csak belejövök.Konkrét oka nincs, hogy mért kezdek bele... Csak úgy ...

    zulu_mester 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.