2022. augusztus 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • 7970 vs. 680: Már rosszul kezdődik

  Sikerült végre szereznem egy HD 7970-t, és egy GTX 680-t is. Idén 10 éve, hogy megjelent mindkét kártya, úgy gondoltam éppen ideje egy kis "visszatekintőnek", újra egymásnak ugrasztom őket. 7970-nel kezdtem, hozzá mérten lőttem be a grafikai beállításokat, már meg is van az összes teszt, ma jöhetett végre a 680.
  Kezdésnek pár régebbi játékot választottam, ezekben simán a 680-t tippeltem volna nyerőnek, de az első benchmark után majdnem leesett az állam. Szóval, Batman Arkham City, 2011-es játék, vígan fut mindkét kártyán. Ugye?

  GTX 680, 1080p, Maximum grafika, AA Off, Physix Off. Átlag 144FPS, nagyon szép, ahogy az elvárható.

  Vegyük akkor fel az élsimítást 8X MSAA-ra. Maradt átlag 57FPS, ami végtében is nem olyan rossz, a 8X MSAA azért eléggé megterhelő tud lenni.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 1 hónapja 6

 • E7600/Q6600 tuning

  Elkezdtem nyúzni a 775-ös masinámat, bár egyelőre csak az E7600 és Q6600-at vettem kicsit szemügyre. Próbálgattam persze a tuningot is, meglepő mekkora tartalék van bennük, pedig egyiket sem nevezném egy kifejezetten jól tuningolható darabnak. Mindenesetre érdekes volt, ezért is szeretem annyira ezeket az öreg chipeket. Ezeket meg csak úgy itt hagyom, leginkább magamnak, de hátha valakit még érdekelhet :))


  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 hónapja 12

 • The Ultimate 775

  Pár hónapja kutakodtam kicsit a cuccaim közt, kezem közé akadt egy régi 775-ös deszka, s igazából szinte minden ami egy komplett konfighoz kellhetett. Csak egy hűtő hiányzott, gyorsan be is rendeltem valami olcsó darabot, majd összerittyentettem a szerkezetet.

  E7600, 9500GT, 3 GB memória, világítóós LC Power hűtő, szektorhibás Seagate 500GB-os HDD, csodálatos M-Tech táppal megbolondítva, mindez valami kis occó Natec gépházban. Kicsit csúnyácska na, de örültem, hogy legalább minden működik, kis retro(?) masinának megteszi.

  Aztán eszembe jutott, hogy vettem én még talán valamikor tavaly 3 darab hibás GTX 570-t (ritkább, 2,5GB-os verzió), amit egyébként azóta sem javíttattam meg... :U Az egyik még egészen életképes volt, 3D-ben nem volt teljesen stabil, de egy kis underclock megoldja, jó lesz az. Bár az M-Tech tápra csak nem fogom rábízni, szóval inkább vettem hozzá egy régi 500W-os FSP-t, azért ez csak sokkal biztonságosabb.
  Találtam még egy másik 2GB-os memóriát, gondoltam bővítsünk akkor 4GB-ra.
  Nos, az alaplap annyira nem kedvelte ezt a gondolatot. GTX 570 először nem adott képet, kis kutakodás után rájöttem, hogy csak a BIOS-ban kell valamit kikapcsolni. Oké, sikerült.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 4 hónapja 2

 • Eddigi videokártyáim [2015/08-2021/04]

  Amikor elkezdett kicsit jobban érdekelni a PC-s téma sosem gondoltam volna, hogy ennyi hardver megfog fordulni a kezeim között. Videokártyák terén volt a legnagyobb változatosság, ilyen-olyan indokkal elég sűrűn cserélgettem a kártyáim. 2015/08-óta vezetek magamnak egy kis listát, ugyanis ekkor vágtam bele úgy igazán először a gépépítésbe, ekkor vásároltam meg az első olyan számítógépem amiről nagyjából már azért tudtam, hogy miféle specifikációkkal rendelkezik (:DDD).

  Íme hát a lista minden olyan kártyáról amit a fő gépemben használtam:

  1. Sapphire HD 4550

  2. ASUS HD 5670

  3. Gainward GT 630

  4. ASUS HD 5770

  Folytatás...

  Mr.Jesus 1 éve 14

 • RX Vega 64: problémás nagyágyú

  Nagy teljesítmény, potom pénzért. De mégis hol a bökkenő, amiért nem lehet mindenkinek ajánlani?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 2 éve 138

 • Diagramok... Ti mit gondoltok?

  Üdvözletem!

  Szeretném a segítségeteket kérni, mivel nem igazán tudok dűlőre jutni. Leendő írásomhoz készítem a diagramokat, s nem igazán tudom melyik típus lenne megfelelőbb.

  Egyik lehetőség az online elkészíthető cuccok, mint például ez. Gyorsan összedobható, célnak megfelel, de számomra kicsit "steril", nem kifejezetten tetszik.

  Második lehetőség pedig a Photoshop. Nem vagyok egy PS mester, így számomra ez kissé időigényes, de szerintem sokkal kellemesebb a szemnek, a legutóbbi 2 írásomban is ezt használtam már.

  A kérdésem az lenne felétek, hogy Ti mégis melyiket preferáljátok?

  A válaszokat, segítséget előre is nagyon köszönöm! :R

  Mr.Jesus 3 éve 14

 • Néhány Vega 64 benchmark

  Nem túl népszerű, kissé problémás kártya, melyről sokan talán már meg is feledkeztek. Én mindenesetre beneveztem rá, jelenleg még csak tesztelgetem, hogy nagyjából mit is tud. Annyi biztos, hogy a 1060-ról való váltást nagyon is megéreztem.
  A teljesség igénye nélkül itt lenne néhány benchmark eredmény. Ezeket igazából csak magamnak készítettem, de gondoltam kirakom nyilvánosba, hátha érdekel esetleg valakit.
  Ryzen 5 2600 @ 4GHz-es processzor és 4x4GB 2800MHz-es memória mellett ezt sikerült kihozni belőle 1080p-ben. Élsimításon kívül minden maximum grafikán, néhol egy kis processzorlimit is befigyel pl. Far Cry 5 esetében eléggé jelentős.
  A minimum eredmények a beépített benchmarkból adódóan nem mindenhol pontosak, ilyen az AC Odyssey és az R6 Siege, de az átlag FPS-ből már azért levonhatóak a következtetések.

  Assassin's Creed Odyssey

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 2

 • AMD Wraith Stealth vs. Wraith Prism /w Ryzen 5 2600

  Jó pár hónapja használom már a Ryzen 5 2600-as processzoromat, melyhez az AMD 3 gyári hűtője közül a legkisebb modell, név szerint a Wraith Stealth járt. Célnak igazából megfelel, alapórajelen befogja a CPU-t értelmes hőmérsékleten, emellett nem is nevezhető igazán hangosnak. A cseréje viszont már egy ideje tervben volt valami picit izmosabb és jobban kinéző darabra. Az igazat megvallva az olcsóbb hűtők közül nem igazán tetszett egy sem, ellenben az AMD gyári megoldása igencsak szimpatikusnak tűnt, így gondoltam benevezek a Wraith Prism-re.

  Kifejezetten kellemes csalódásban lehetett részem, egyáltalán nem vártam ekkora előrelépést.

  4GHz-re húzva pedig még nagyobb a különbség.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 5

 • Generációváltás: R9 290 vs. RX 480

  Az R9 290 teljesítménye közel 6 évvel a megjelenése után is dicséretes, 1080p-ben mai napig megállja a helyét.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 3 éve 469

 • Olcsó telefon fotós képességei

  Itt volt már az ideje, hogy végre leváltásra kerüljön a szeretett iPhone 5S készülékem, bár ha testesebb akksi lett volna benne talán el sem gondolkodom a cserén. Alap felhasználásra kellett valami olcsó készülék, s habár továbbra sem szimpatizálok a tepsi-telefonokkal, végül egy Redmi 7 mellett döntöttem.
  Próbálgattam kicsit a kamerát, lőttem néhány képet a szabadban, ezek lettek az eredmények:


  Eredeti méret


  Eredeti méret


  Eredeti méret

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 3

 • Végre elkészült!

  5 hónappal ezelőtt került ki legutóbbi címlapos írásom, melyben a 90 ezer forintos budget gépem tesztjéről lehetett olvasni. Tettem egy kijelentést abban a cikkben, miszerint azért nem veszek újonnan gépet mert alapvetően igencsak gyakran cserélgetem a hardvereim, illetve ár/teljesítmény arányban részemről nem éri meg.
  Most sikeresen meghazudtoltam magam.


  Ár/teljesítmény arányban továbbra is úgy gondolom, hogy ez nekem nem igazán érte meg, de mégis beruháztam rá. Viszont azt be kell látni, hogy a gyakori hardvercserével kapcsolatban nem hazudtam... :P

  Azóta egyébként a 90 ezer forintos szerkezet is átesett egy kis változáson, már nem az i5 2500K, hanem egy FX 8350 adja a gép szívét.

  Nagyjából átszámolgatva kb. dupla annyiba került az új masina. Hogy megérte e, azt majd egy címlapos írásban szeretném bővebben kifejteni. Remélhetőleg ez nem marad majd félben.

  Mr.Jesus 3 éve 3

 • FX vs. Ryzen

  Üdvözlet minden olvasónak!

  A napokban sikerült egy processzorcserét megejtenem a gépemen, s úgy gondoltam talán érdemes lenne összedobnom róla egy kis szösszenetet.

  Bevezető

  Mint ahogy a címből is kiderült, egy FX és egy Ryzen processzorról lesz szó; FX 8350 és Ryzen 5 2600.
  Az FX 8350-t bő 2 hónapja szereztem be, előtte egy i5 2500K duruzsolt a gépben. Különösebb oka nem volt a váltásnak, elvoltam a 2500K-val is, pusztán szerettem volna kipróbálni végre egy FX-et.
  Kellemes csalódásban lehetett részem, a sok negatív vélemény ellenére is teljesen elégedett voltam vele.
  Jó pár hete viszont elég erősen felütötte a fejem a fejlesztés gondolata. 1 évvel ezelőtt is gondolkodtam már rajta, de végül úgy döntöttem, hogy csak felesleges pénzkidobás lenne. Az igazat megvallva most sem érzem úgy, hogy erre mindenképp szükségem van, de végül is egy időtállóbb gép azért már elkél, emellett az újdonság varázsa is egészen csábító.
  Szóval a napokban bele is vágtam az újításba, először a processzor/alaplap/memória cseréje mellett döntöttem. Pár hét aztán jön a többi sallang is, de csak szép sorjában.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 5

 • A lánctalpas cölöpverő vége

  Már tavaly nyáron is nagyon tervezgettem a gépújítás, de végül lemondtam róla, mert teljesen feleslegesnek éreztem. Egészen jól elvoltam a több éves hardverekkel is, arra a néhány játékra amivel alkalomadtán játszom bőven megfeleltek. Járt nálam azóta W3530, W3670, i5 2500K és egy FX 8350 is. Utóbbit kb. bő 2 hónapja szereztem be, s az irdatlan mennyiségű kritika ellenére is azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem olyan rossz mint amilyennek egyes emberek beállítják.
  Eltelt viszont egy újabb év, megint felötlött bennem a fejlesztés gondolata. Továbbra sem érzem úgy, hogy irdatlan nagy szükségem lenne egy erősebb PC-re, de hosszas gondolkodás után végül csak ráadtam a fejem. Meg kell mondjam, hogy sajnálom rá a pénzt... Mégis, valamilyen szinten azért csábítóak az újdonságok, pláne, hogy elég sok régebbi platformot bejártam már.
  Gondolkodtam Haswell-alapú brand gépeken, illetve szemezgettem régebbi HEDT (s2011) platformmal is, ezeket viszonylag jó áron betudtam volna szerezni, bár végül arra a következtetésre jutottam, hogy ha már pénzt ölök bele akkor az lehetőleg viszonylag tartós befektetés legyen.
  Így jutottam el oda, hogy ma végül lecseréltem a kis FX 8350-t, melynek egy Ryzen 5 2600 vette át a helyét.
  Ezen kívül persze a videokártya, táp és minden egyéb is cserére kerül, de az még várat magára pár hetet.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 0

 • Radeon HD 2900 XT

  Mai napon ellátogattam egyik ismerősömnél, gépszerelés céljából. Közben szóba került, hogy van pár teszteletlen cucca, így előszedte, hogy megmutassa. Hozott egy halomnyi videokártyát s ott virított a kezében ez a vörös szépség is, amire egyből felcsillant a szemem. Nála sajnos nem volt lehetőségünk tesztelni, így elhoztam teszteletlenül. A 35km-es utat hazáig egy kabátban bebugyolálva, a hátitáskámban tette meg. Ránézésre mindent patent, így izgatottan pattintottam be az R9 290 helyére. Szerencsére nem ért csalódás, felment a driver, tökéletesen működik. Talán összedobok neki valami időben hozzápasszoló gépet, mondjuk egy Q6600 mellett szerintem jól érezné magát.

  Mr.Jesus 3 éve 4

 • AMD FX: Ez is kipipálva

  Őszintén szólva számomra sosem voltak meggyőzőek az FX processzorok, ennek ellenére legalább annyira szerettem volna kipróbálni mint a Phenom II szériát. Alig több mint egy évvel ezelőtt kihúzhattam a listámról a Phenom-okat, ugyanis végre szert tettem egy Phenom II X6 1090T-re. Most pedig eljutottam odáig, hogy rávettem magam egy FX beszerzésére is, egészen pontosan az FX 8350 lett a kiválasztott darab. A hűtőmre sajnos még pár napot várni kell, de addig is megnéztem mit tudok kihozni belőle alapfeszültséggel, gyári hűtővel. Mit is mondjak, stabil 4.7GHz eléggé impozáns értéknek tűnik így első ránézésre, bár nem vagyok tisztában azzal, hogy FX fronton ez mennyire számít jónak/rossznak. No de majd a hétvégén tüzetesebben belevetem magam a témába... :))

  Mr.Jesus 3 éve 7

 • Érdekesség: CPU és RAM tuning

  Elterveztem, hogy belevágok egy újabb cikk írásába, melyben a CPU és RAM tuning hatását nézném meg a játékokban. Itt van nekem a jó öreg i5 2500K, mellette 2x4GB memória, mérések terén a felállás pedig a következő lenne:

  -3.4GHz + 1066MHz
  -3.4GHz + 1866MHz
  -5.0GHz + 1066MHz
  -5.0GHz + 1866MHz

  Anno sok kritikát kaptam az alacsony felbontás és alacsony grafika beállítással való CPU tesztelés miatt. Nos az a helyzet, hogy jelenleg is csak egy R9 290 áll rendelkezésemre, így grafikai beállítások terén eléggé megvan kötve a kezem, legalábbis ha azt szeretném, hogy ne nagyon fussanak GPU limitben a játékok - márpedig most ez lenne a cél. Végül úgy döntöttem, hogy félig-meddig eleget teszek a kritikáknak: minden esetben marad az 1080p felbontás, grafikai beállítások pedig játéktól függően Low/Medium/High közül válogatva.
  De most igazából nem is ez a lényeg. Szóval belevágtam a mérésekbe, első tesztalanynak a GTA V-öt vettem elő. Ennél speciel High beállításokat alkalmaztam, forgalommal és látótávval kapcsolatos csúszkákat maximumra toltam, advanced beállításokat pedig kikapcsoltam. Kíváncsiságból először mind a négyféle órajel-beállítással elvégzem a méréseket, és hát azt kell mondjam, hogy az eredmények eléggé érdekesen alakultak, nem éppen úgy ahogy azt vártam volna.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 4

 • World War Z - Dx11 vs. Vulkan

  Sosem rajongtam a zombis játékokért, igazából két játék van ebben a műfajban ami tetszett: Left 4 Dead 2 és a Dying Light. Tegnap láttam pár videót a World War Z-ről, nagy újítások nem igazán vannak benne, mindenesetre elsőre ránézésre tetszetős. Gondoltam kipróbálom mit megy a gépemen, így hát felcsaptam a tuningot, s belevágtam a benchmarkozásba.

  Lényegesebb infók a tesztkonfigról:
  -i5 2500K 5.0GHz
  -2x4GB 1866MHz
  -R9 290 1100/1500MHz

  DirectX 11
  Alapvetően az FPS-sel nem lenne probléma, de ami piszok idegesítő az az esetek nagy részében jelenlévő stuttering, avagy micro-akadások. Sőt, olykor kifejezetten nagy akadások is előfordultak, ami teljesen elrontja az összképet. Benchmarkban annyira nem volt jelen, de azért itt is észrevehető. CPU használat 90-100% körül mozgott, talán kevés lenne neki a 2500K?

  Folytatás...

  Mr.Jesus 3 éve 29

 • A 90 ezer forintos PC

  Mindenkinek másak az igényei, ezért nem is vásárlási tanácsadónak szánom ezt az írásom.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 258

 • Videó-teszt: 90.000Ft-os PC

  A címlapra szánt írásommal már végeztem, reményeim szerint hamarosan meg is fog jelenni.
  Úgy gondoltam videó formájában is publikálom a tesztet, hátha valakinek így jobban bejön.
  Illetve talán így olyan emberekhez is eljut akiket érdekelne a téma, viszont nem ismerik/nem követik az oldalt.

  Első ilyen próbálkozásom, ennek ellenére remélem sikerült valami vállalhatót összehoznom. :R

  Mr.Jesus 3 éve 4

 • What it feels like to get a...

  Figyelem! Trash content a láthatáron! Kérjük vigyázzanak...

  Mivel igencsak megszerettem az R9 290-em, így egy unalmas éjszakán összedobtam ezt a valamit.
  Sajnos ilyen az én humorérzékem, de talán más is vevő az efféle marhaságokra. :DDD

  Mr.Jesus 4 éve 9

 • Van értelme a magas órajelű memóriáknak?

  Általában amikor felmerül ez a kérdés, a válasz legtöbb esetben nem szokott lenni, pláne ha játékokról van szó. Hisz a magasabb memória órajel úgyis csak pár százalékot javít a teljesítményen, a különbség pedig legfeljebb szintetikus tesztekben mutatkozhat meg, játékokban szinte kimutathatatlan a változás, vagy említésre sem méltó. Nos, sokáig én is ebben a tudatban éltem, hisz ezt hallottam mindenhol. Mostanság is igazán csak a Ryzen processzorok esetében hallom, hogy fontos a magas órajelű memória, mert sokat javít a teljesítményen.

  Nemrég beüzemeltem a szerény kis 2500K-mat, elkezdtem tuningolni. 5GHz-re sikeresen fel is pattintottam, ám a memóriákkal elég sokat szenvedtem, végül csak 1066MHz-re lőttem be őket, gondolván úgyis lényegtelen.
  Pár évvel ezelőtt nagy álmom volt egy 2500K, de anno csak sima 2500-ra futotta, így izgatottan vártam a tuningolt játékteszteket, de elég nagy csalódásba fulladt az egész. Alulmúlta az elvárásaimat, s rögtön azon kezdtem el gondolkodni, hogy inkább eladom a francba. Aztán felmerült bennem a memória-órajel kérdése. Talán az fogná vissza a teljesítményt? Áh, biztosan nem. Vagy mégis? Az nem lehet... Egye fene, végül csak beszereztem új memóriákat, melyek már 1866MHz-en ketyegtek. A változás bőven felülmúlta az elvárásaimat.

  Folytatás...

  Mr.Jesus 4 éve 19

 • Instant szívroham...

  Adott a szituáció, ülsz nyugodtan a székedben és elvezed a játékot. Tök jó, meg minden, ugye.
  Aztán egyszer csak szembesülsz egy ilyennel:

  Mit ne mondjak, egy pillanatra a ketyegőm majdnem leállt. főleg mert nemrég szereztem be a kártyát. :DDD
  Aztán rájöttem, hogy szerencsére csak a Dx12 miatt csinálta ezt... :U

  Mr.Jesus 4 éve 17

 • Phenom II X6 vs. Rainbow Six Siege

  Újabb tesztecske az öregfiúval. ;] Sokan nem is gondolnák, de meglepően nagy processzorigénye van a játéknak, noha a Battlefield 1 CPU igényétől azért jócskán elmarad.
  Csak úgy viszonyításképp, pár hónapja próbáltam i3 4130-cal is, és hát sokszor benyalt 40FPS köré - nemhiába tettem fel megvétel után pár nappal az apróra. :DDD

  Mr.Jesus 4 éve 12

 • Phenom II X6 vs. Battlefield 1

  Most, hogy végre meglett az öreg harcos (X6 1090T) gondoltam összehozok pár játéktesztet, hátha érdekel még valakit rajtam kívül az újabb játékokban való szereplése. :DDD
  Kezdésként itt egy kis Battlefield 1 Multiplayer.. :)

  Mr.Jesus 4 éve 15

 • "The R3D Machine"

  Végre összeállt az AMD-s ketyerém is... Vagyis már majdnem, csak egy gépház hiányzik. :DDD
  Néhány évvel ezelőtt nagyon fájt ezekre a fogam, mostanra már (picit erős túlzással) mondhatni a filléres kategóriába tartoznak, de az élvezeti faktorból ez sem vesz el! ;]
  Phenom II X6 1090T + MSI HD 7950 Twin Frozr III 3GB OC BE

  Mr.Jesus 4 éve 21

 • Far Cry 5 vs. X5660 & HD 7950

  Meglepett, hogy eme két "idejétmúlt" hardver mennyire korrekt teljesítményt tudott felmutatni. Pedig az AC Origins gyötrelmei után már semmi jóra nem számítottam... ;]

  Mr.Jesus 4 éve 3

 • Hűtés-modding level 99

  Mr.Jesus 4 éve 6

 • Nid for Szpid Péjbekk vs. GT 710

  Amíg várakozok a 7870 érkezésére kénytelen vagyok eme GT 710 névre hallgató erőművet használni.
  Teljesítményével kapcsolatban szerintem elég ha annyit mondok, hogy az újabb IGP-t kb. földig gyalázzák.
  Ennek ellenére voltam olyan merész, hogy elindítottam vele a Need for Speed Payback-et.
  Minimum grafika, config fájlban a felbontás 896x504-re redukálva, de azért az FXAA élsimítás bekapcsolva, nehogy a recés élek kiszúrják a szemem. Hát mit ne mondjak, a Terep 2 feeling az megvan... :DDD

  Mr.Jesus 4 éve 13

 • Overwatch - FPS teszt...

  ...egy 65 ezer forintos PC-vel...

  Üdvözlet mindenkinek!

  A napokban láttam meg, hogy Február 16-tól 19-ig ingyenesen kipróbálható a sokak által kedvelt Overwatch.
  Pont kapóra jött a dolog, mivel éppen tervben van a játék megvétele, így ezen kis hétvégi lövölde után már teljesen biztos vagyok abban, hogy ezt nekem muszáj beszereznem.
  Habár kissé tartottam attól, hogy az öreg masinámon miképpen fog futni - annak ellenére is, hogy tudtam az optimalizálással nincsenek gondok -, végül nagyon kellemeset csalódtam.
  Ebből kifolyólag jött az ötlet, hogy összerittyentek egy kis szösszenetet, afféle FPS teszt-szerűséget.

  Lássuk hát az öregfiú specifikációit

  Processzor: Intel Xeon W3530 2.8GHz
  Memória: 12GB (6x2GB) Samsung 1333MHz
  Videokártya: PNY GTX 570 XLR8 Performance Edition 1280MB 850/950MHz
  Alaplap: Dell 09KPNV
  Merevlemez: Western Digital Blue WD2500AAKX + Seagate Surveillance ST1000VX000
  Tápegység: Dell DPS-525FB A

  Folytatás...

  Mr.Jesus 4 éve 6

 • Motiváció 2018-ra

  Mr.Jesus 5 éve 4

 • Fortnite, ugyan, kérlek...

  Kissé vicces mikor már 10 perce rohadok ugyan abban a pozícióban egy kicseszett bokornak álcázva magam, s közben előttem/mögöttem a többi player öldököli egymást... :DDD

  Mr.Jesus 5 éve 9

 • Vissza a Potato PC-hez - újra

  Ez volt...

  ...és ez lett belőle... :DDD

  A képet meg nem tudom miért fordítja el... :U

  Mr.Jesus 5 éve 2

 • Star Wars Battlefront 2 Beta, és a budget PC

  i3 4130
  8GB RAM
  GTX 750 1GB

  Tisztában vagyok a fentebb leírt masina erejével, de összességében még így is sikerült alulmúlni a várakozásaimat.
  No sebaj, mivel szeretek veszélyesen élni, gondoltam ráeresztem az SW Battlefront 2 Bétáját, nézzük mennyire fog szenvedni.
  A hosszú töltési idő után félve vettem fel a felbontást 1280x720-ra, a grafikát magától is ügyesen belőtte minimumra.
  Hát akkor indítsuk... Tölt, tölt, tölt... Ééés bent is vagyok a multiplayerben.
  A csipát kivakarva szememből, hatalmasra tágult pupillákkal bámultam az FPS számlálót ami karcolta a 100-at.
  Hűha! Ennek örömére csapjuk fel a felbontást 1920x1080-ra...
  ...hisz még így is 50-60FPS körül ingázunk!  Folytatás...

  Mr.Jesus 5 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.