2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Music FM Rádió...

  Music FM rádió adása is megszünt a mai naptól. :((( 2019.02.07. éjfélig volt hallgatható, mert további 5 évre nem hosszabbitották meg a 89,5 MHz-es frekvenciát. Előzmények itt [link]

  Zsébernardo 1 hónapja

 • Használtpiaci rehab

  Jelen írás okát az adta, hogy a használtpiacon sem mindig érdemes mindent összevásárolgatni. Van amit érdemes újonnan, van amire még használtban sem érheti meg annyi pénzt kiadni. Több éve nem kevés pénzt áldoztam egy-két hobbiszerűnek indult hóbortomra. PC és a házimozi, a retró konzolok jelentik az otthoni kikapcsolodásomat. Kerékpározás és egyidőben a foci jelentette a rendszeres testmozgást, hogy a kondicióm közben jó állapotban maradjon. Egyensúlyt probáltam teremteni a kedvenc időtöltéseim között, ami mégis időnként a szobámra korlátozodott. Viszont ahogyan teltek múltak az évek, úgy a munkahely is egyre több energiámat emésztette fel. Ezért időm és pénzem egyre kevesebb jutott a hobbikra (a testmozgásra is a fáradtság miatt). Viszont ez a közérzetemre kihatással van. Néha hasznos, ha átgondoltabban gyüjtőgetsz valamit. Máskor sajnos egyre gyakoribb lemondásokkal jár. Most érkezünk el a mosthoz. Mikor...? Most! Számitógépben a platformcserét hosszú évekre elhalasztottam. Kevesebb időt játszok a gép előtt, de azért a legjobbat kihoztam a konfigból. Gondoltam az elhasználódásra, ezért kedvező árban szereztem még tartalék alaplapot és DVD írót, hangkártyát és TV tuner kártyát. A hardverApró a barátom és a jó üzletekre nem sajnálok pénzt kiadni. Ezzel a hosszútávú PC kiadásokat szerintem letudtam. Házimozira elég pénzt kiadtam, ez az igényeimet kielégiti. Tannoy frontokban kell a mélyközép hangszórókat feljavítattni vagy lecserélni eredeti hangszórókra.

  Folytatás...

  Zsébernardo 2 hónapja

 • Fehérvár Rádió - Múlt időben... Frissitve!

  Székesfehérvár legnagyobb hallgatóságú és kedvelt rádiócsatornája a Fehérvár Rádió a mai naptól már nem elérhető a 94.5 MHz-en. Rádió 1 adása megy mostantól ezen a frekvencián. Évekkel ezelőtt a Rádió 1 még a 101.8 Mhz-en adta a műsorát, majd hosszú időre elhallgatott Fehérváron. Ezt a Rádió 1-et eddig egyszer már sikerült betolni egy másik kedveltebb rádiócsatorna, a Kék Duna Rádió (103.8 Mhz) helyére. Kék Duna Rádió földfelszini súgárzása azóta teljesen megszünt, de az online elérhetősége megmaradt. Viszont útközben és a munkahelyen igy elég nehéz hallgatni. Music FM és a Fehérvár Rádió a leghallgatottabbak voltak itt Fehérváron. Már egy ideje ment a Rádió 1 reklámozása a Fehérvár Rádióban, de az igéretek szerint a FEHERVAR elnevezés és a műsorkinálat változatlan marad... Ez viszont most színtiszta RADIO 1. Eddig még nyomokban sem emlékeztet a Fehérvár Rádió-ra, mert a név változtatás mellé a megszokott "Királyok városa" és más promó bejátszások is lecserélődtek. Műsorvezetők...? A zenék kinálata szintén elvesztette a megszokott szinvonalát. Szóval az igéretekkel ellentétben a műsor és a csatorna teljesen megváltozott és nem a rádióhallgatók igényei szerint.

  Folytatás...

  Zsébernardo 8 hónapja 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.