2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ó, Te drága Nokia 6110...

    Áhh, el is felejtettem mondani. Sikeresen szereztem egy őskövület, perfektül működő Nokia 6110-est. Igen, a gyári kaméleon-zöld előlaposat...Van most öröm, és boldogság. (Angliából, Ebay-ről. 10 fontért. Posta minden benne volt. Ezt még kintlétemkor vettem, vagyis kb tavaly szeptember-október)

    Életem ELSŐ igazi telefonja volt ez, egy Alcatel one touh easy után. ( Citromsárga előlappal..) A Nokia angol szoftveresen érkezett hozzám, Németországból. Gyenesdiásra kellett lemennem érte, mert ott nyaralt az illető, akitől vettem. Mennyi lehettem?....16-17 éves...kb. A telefont 15 ezer magyar (akkor még) értékes forintért vettem. Emlékszem, ott rohangáltam a tóparton egy telefonnal és egy töltővel a kezemben, hogy letudjam egyáltalán tesztelni a telefont, mivel koppra lemerülve kaptam kézhez. Az eredeti tervben egy 6250-es szerepelt, 6110-es előlappal. De nem volt 30 ezer forintom erre a manőverre. Sajnos....

    Évekig használtam angol szoftal, majd rá 1,5(?) évre honosittattam. Persze a honositott szoftal érkezett egy rezgő mód is, igaz, ehez már egy rezgő akksira volt szükségem. És éltünk, mint hal a vizben. Aztán eladtam egy nagyon jó havernak, cseretelefonnak. Mindezek után a 6110-est egy 6210-es követte. Szintén évekig.. de ez már egy másik esetleges történet ;).....Természetesen vissza akartam venni Tőle a kis kaméleonomat, de elszakadtunk egymástól.

    Folytatás...

    - = Zk = - 13 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.