2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ki lehet bírni ezt a "jó időt" is? Dehogy, most már jöjjön az igazi tavasz!

    Én ezt nem értem, évek óta nincs ilyen (ha szabad élni a kifejezéssel) RETEK idő. Hol esik, hol fúj, hol mindkettő... És a hóról még nem is beszéltünk.
    Még nem éltem le egy életet, tehát nem vagyok olyan idős, de ilyen időjárási viszontagságokat nem tapasztaltam még (vagy csak már nem emlékszek rá).
    Ma is megyek a dolgomról hazafelé, és ez az eső, hát... Hideg, záporzik az ember arcába, hiába van rajtam pulóver, vízálló kabát, sapka, kesztyű, hiába tart melegen, unom!

    Remélem Sándor, József, Benedek igazolja magát, és jövő héttől már zsákban hozza a meleget.
    Jó lenne már elindulni kerékpározni, vagy akár kerékpárral elindulni munkába. Már el is terveztem magamban, hogy hová, milyen útvonalon stb. Szeretném már levenni
    a nagykabátomat, és nem hordani, hanem jó lenne már sportcsukában kilépni az utcára, és nem bakancsban...Mert bizony már ~5 hónapja ezzel a felszereléssel megyek mindenhová.
    Ha már így ide jutottunk, azt azért meg kell jegyezni, hogy ez tényleg egy hosszú, és kemény tél volt, fűteni is kellett rendesen. Nagyon zabáltuk a gázt, éjjel-nappal duruzsolt a Bosch mini erőmű.
    Szóval volt kihívás ebben az évszakban, nem unatkoztam, hát gondoltam megörökítem.

    Folytatás...

    zaugheek 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.