2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ebben a véletlenben nem hiszek

    Pár hónapja már nem írtam ki magamból a kikívánkozó gondolatokat, most egy élmény kapcsán mégis billentyűzetet ragadtam.

    Új történettel frissítve alul (2015.06.03.)

    Költözésre került a sor, az új albérletben pedig egészen hamar megtörtént a lakók lecserélése rám. A takarítás nagyrészt megtörtént, bár túl sok idő nem volt rá. Végül is vállalható volt már a lakás, de néhány apróság maradt még a konyhaszekrényben, amire azóta nekem sem jutott időm - nem fogtam még hozzá, hogy kitakarítsam.

    Történt, hogy a minap rántottát akartam csinálni reggelire. Keresem a fűszereket és a borson kívül mást nem találtam. Tisztán emlékeztem hova raktam a többit is, még a blokk is megvan a vásárlásról, de sehol nem találom a fűszereket. A fűszeres/vegyes szekrényben a legfelső polcon volt az a néhány csomag, bontatlan, egyértelműen új fűszer és egy csomag már megkezdett paprika kb. egy ezres értékben. Nem nagy összeg, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nincs meg. De miért?

    Egyedül lakok még, rajtam kívül nem sokan vihették el. A tulajdonos és egy-két személy, akik a napokban a mosógépet szerelték. Bármelyik is legyen, akár hogyan is nézem, elég gáz a helyzet. Eldurrant az agyam, de leültem inkább negyed órára lenyugodni, csak azután telefonáltam a tulajdonosnak, hogy mit tapasztaltam.

    Folytatás...

    wetomi 9 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.