2017. január 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Felhőatlasz

  Végre sikerült megnéznem a Felhőatlasz című filmet. (Jobb késöbb, mint soha.) Nekem személy szerint tetszett, de értem miért nem lett kasszasiker. Nektek mi a véleményetek a filmről, és milyen kapocsokat sikerült felfedeznetek?

  wesder 4 órája 16

 • Tibi Atya "viccek"

  Titeket is idegesítenek a "Tibi Atyàs viccek"?
  Eleinte még jó volt, de mostanra inkàbb màr szànalmas és idegesítő a "Basszunk be mint az àllat, mert az nagyon menő" meg az ilyen-olyan kisebbségi illetve hazànkat degradàló poénok.
  (Persze némelyiknek van igazsàgtartalma, de akkor is...)

  wesder 1 hete 21

 • Assassin's Creed Film

  Valaki felhomàlyosítana, hogy a film miért volt rossz? Úgy hogy nem ismerem a jàték story-t, ilyen akciò-fantasy filmnek elment. (Bàr érdekes volt egyedül ülni a vetitésen :DDD )

  wesder 1 hete 26

 • Nem minden a méret...

  Nem àll szàndékomban vitàt generàlni, csupàn a sajàt gondolataimat írtam le. Köszönöm ha elolvastad. :R

  Kicsit gondolkodtam, (ritka tőlem, de ez van...) és furcsálottam az a kijelentés, miszerint az Iphone 6s kijelzőmérete megfelelő mert "csak 4.7""
  Mindez számomra azért fura mert osztottam szoroztam és nem sokkal kisebb egy Redmi 3 Pro-nál.

  Az Iphone paraméterei:

  Redmi 3 Pro paraméterei:

  Soknak tűnik a különbség, de ott van azért 0.3" plusz kijelzőméret és a plusz 2385mah az akkuban.

  Folytatás...

  wesder 5 hónapja 11

 • Leagoo Elite 5 - Feltàmadás

  Már épp kezdtem feladni, hogy telefonomra valaha is megjelenik az MM. A gyártó facebook oldalán talàltam utalàst hogy jön az MM-en alapuló 2.0-às szoftverük. EÉrt gyorsan felmentem 4pda-ra hogy ott hogy àllnak a dolgok, hàtha tervezik majd àtportolni. Jól tettem ugyan is a napokban került fel egy Ressurection Remix OS, amit le is szedtem és fel is raktam. Azt kell mondjam hogy ezek utàn megértem azokat, akik azt mondjàk hogy CM/COS-nak kéne az alap OEM szoftvernek lennie. Ki használt már más RROS-t?

  wesder 6 hónapja 0

 • Android és IOS

  Hasonlóságokra illetve különbségekre lennék kiváncsi. Jöhetnek pozitívumok/negatívumok. Azok tapasztalatait is szeretném kikérni, akik IOS10/AndroidN-t használnak.
  Kultúráltam ha kérhetem :)

  wesder 7 hónapja 21

 • NdroiDS

  [PAGE:1]Bevezetés[/PAGE]

  Manapsàg rengeteg Androidos játékkal tudunk játszani a telefonunkon, de nagyon hamar megunhatóak köszönhetően egyszerűségüknek, esetleg a rengeteg reklámnak, vagy épp az IAP-nak.
  Kicsit fokozzuk az élményt, elkezdtem a emulátorok felé kacsintgatni. Többet is kipróbáltam (NES, SNES, GBC, GBA, PSX) de most az NDS-t szeretném bemutatni, a rengeteg alternatíva közül is a DraStic NDS emulátort, amit 1287ft-ért vàsárolható meg a Google Playen. Azért erre esett a választásom, mert az ingyenes "alternatívák" sajnos nem.mondhatóak használhatónak. Lehetséges hogy a vas volt hozzá kevés az MT6735P és MaliT720 személyében. Átlagosan 3-5fps-t sikerült kiizadni belőlük. Na de lássuk is cikkünk főszerelpjőjét:

  [PAGE:2]DraStic bemutatása[/PAGE]

  Az app menyitása után egy igencsak egyszerű menübe botlunk.

  -Continue
  -Load new game
  -Change options
  -Exit DraStic

  Folytatás...

  wesder 8 hónapja 9

 • Leagoo Elite 5 – Olcsó építőelem

  Remek tudású kínai telefon, kedvező árcímkével, hatalmas akkuval és HD kijelzővel.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 48

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.