Hirdetés

2022. december 7., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • FPSEce - a Playstation emulátor

  Az emulátorok közül elsőként a PocketPC-re készült Playstation emulátorral, az FPSEce-vel kezdem. Jelenleg a 0.9.5-ös verziója van forgalomban ami még 2005-ben született. De szomorkodni nem kell, ugyanis éppen most, pontosabban október 26-án jelentették be, hogy készül a 0.10-es verzió. Amíg az megjelenik lesznek köztes megjelenések is, hamarosan várható a 0.9.6.

  Na akkor most lássuk mi kell ahhoz, hogy a WindowsMobile-unkon élvezhessük Playstation 1-es játékainkat.
  Először is szükségünk van a Playstation-emulátorra az FPSEce nevű programra.
  [link]
  innen kell letölteni az aktuális legfrissebb verziót

  Másodsorban szükség lesz Playstation BIOS-ra a játékok futtatásához. Ezt lementeni a saját gépünkről problémás, de emulátoros oldalakról be lehet szerezni.

  Harmadsorban pedig játékokra van szükség, amelyeket futtatunk gépeinken. Ezeknek beszerzésére több út vezet. A játékainkat lerippelhetjük, azaz lemezképet készíthetünk róla, amit majd rá tudunk másolni a gépünkre. Itt találhattok hozzá segítséget.
  [link]

  Ha mindezekkel végeztünk és mindent begyűjtöttünk akkor jöhet az előkészítés, installálás.

  Folytatás...

  Wajk 16 éve 15

 • Windows Mobile Programok, Leírások, Játékok és Emulátorok

  [kép]

  A blogomban A Windows Mobile képességeit szándékozom kivesézni. Az alany egy E-TEN G500+ , azaz a Windos Mobile 5, de sokminden megegyezik a korábbi verziókkal. A fő téma inkább a platformon futtatható játékok emulátorok és azok finomhangolása, de szó lesz GPS-ről és egyéb programokról is amelyek segítik a Windows Mobile-os életet és kapcsoldónak valamilyen formában hozzá. ;)

  Meg aztán majd meglátjuk mi jön még...

  [kép]

  Wajk 16 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.