2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A korrekt M.M.

    Amikor a "nem hülyék" piros boltja előbbre helyezi a vásárlót, mint önmagát. Pozitív történet a Médiáról, játszódik 2014 Decemberében 2 felvonásban.

    Történt a tegnapi napon, hogy új okostelefont vásároltam szolgáltatónál. Az ott felkínált szilikon tok ára azonban már kiütötte a biztosítékot. (de ahogy láttam még az eladónál is :D )

    Így hát hazafelé betértem az útba eső M.M.-ba, hogy bizonyos kiegészítőket, amik máshol sem olcsóbbak, hát jó lesz ott is megvenni. Vásároltam is egy Cellect átlátszó műanyag tokot. Erről már csak otthon derült ki, hogy nem védőtok, ahogy a dobozán 2 helyen is jó nagy betűkkel áll (illetve a blokkon is), hanem egy kvázi hátlap, mivel a teló csak úgy helyezhető bele, ha a hátlapot eltávolítom. Plusz megrázkódtatás volt, hogy mint említettem a "tok" átlátszó volt. Megjegyzem valahol a sarokban hangyányi betűkkel fel volt tüntetve, hogy "műanyag hátlap"...

    Nosza mai nap, gondoltam visszaviszem próba-cseresznye, hátha. Meglepetésemre a vevőpultos hölgy azonnal, kérdés nélkül kiállította a levásárlást igazoló papírt. (mentségemre legyen mondva: kulturáltan bontottam ki és blokk is megvolt).

    Folytatás...

    voyager4.4 9 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.