2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hearthstone mobilon, mobil vásárlási tanácsadó, tippek. Frissült! (júli 30.)

    Halló, halló !

    A bejegyzést egy valós és sürgető probléma hívta életre, miszerint sokan nem vagyunk tisztában vele, hogyan futna az app leendő telefonunkon.

    Elöljáróban:

    -Minden készülékre jellemző a melegedés az app futtatása alatt, eltérő mértékben. Egy idő után mindenképpen zavaró.
    (frissítésekkel javuló tendenciát mutat)

    -Minél több memória, lehetőleg 2 GB, de 1 gigán is elvan, ilyenkor gyakoribbak lehetnek az akadások, a disconnect.

    -Disconnect: szintén mindenhol jelenlévő jelenség, stabil wifi jelen is. Épp ezért aréna nem ajánlott, sokszor ranked sem. Jó hír viszont, hogy lassított mobilnettel is működik a móka. Dualsim-es készüléknél viszont, ha a másik sim-en hívás fut be buktad a game-t.

    -A játék mérete jelenleg nálam 1,66 GB. Szabad tárhely kell alá bizony bőven !

    Konkrétan:
    (mindenhova írtam típust, hogy nagyjából be lehessen lőni az egyéb összetevőket is, felbontás stb...)

    -Snapi (erősebb) 400-on és 410-en már megfelelő sebességet produkál a játék. (S4 mini-n teljesen ok, de pl Alcatel One Touch Idol 2 mini S-en játszhatatlan)

    -Kirin 920-on megfelelő sebességgel fut (honor 6)

    - Kirin 620-on megfelelő sebességgel fut. (honor 4x)

    - Mtk 6589-en elfogadható sebességgel fut. (Lenovo p780)

    Folytatás...

    voyager4.4 9 éve

  • Media tech Viper egér vélemény

    Google kulcsszavak: Media-Tech MT1101 Viper sárga gamer egér.

    Miről is beszélünk ?

    Media-Tech: Lengyel cég, amely kínai bérgyártással dolgozik. Gyakorlatilag rengeteg mindent forgalmaznak ami a pc és mobil piachoz kapcsolódik, perifériákat, power bankokat etc.

    Gamer egér: Nos ezzel vitatkoznék, de amennyiben gamer egy egér, ha van dpi váltója (magán az egéren "cpi" :F ) akkor igen ez egy "gamer" egér, más tulajdonsága viszont nem utal ezen voltára, maximum, hogy a görgőnél kéken világít. :DDD

    Tapasztalatok

    Nagyjából fél éve használom a fent nevezett eszközt.
    Ez idő alatt a leglényegesebb, amit kiemelnék, hogy kényelmes. Kényelmes, mégpedig marhára.
    Valószínűleg a nagy tepsi kiépítése teszi, jól rá lehet tenyerelni. Ugyanakkor meglepően fürge, jól csúszik a... meg nem mondom milyen anyagból készült talpakon (valószínűleg műanyag). Bónusz az állítható dpi, ami nem kacsa és tényleg érezhető a különbség a 3 fokozat között.
    Mindent összevetve nagyon masszív benyomást kelt.

    Folytatás...

    voyager4.4 9 éve 7

  • A korrekt M.M.

    Amikor a "nem hülyék" piros boltja előbbre helyezi a vásárlót, mint önmagát. Pozitív történet a Médiáról, játszódik 2014 Decemberében 2 felvonásban.

    Történt a tegnapi napon, hogy új okostelefont vásároltam szolgáltatónál. Az ott felkínált szilikon tok ára azonban már kiütötte a biztosítékot. (de ahogy láttam még az eladónál is :D )

    Így hát hazafelé betértem az útba eső M.M.-ba, hogy bizonyos kiegészítőket, amik máshol sem olcsóbbak, hát jó lesz ott is megvenni. Vásároltam is egy Cellect átlátszó műanyag tokot. Erről már csak otthon derült ki, hogy nem védőtok, ahogy a dobozán 2 helyen is jó nagy betűkkel áll (illetve a blokkon is), hanem egy kvázi hátlap, mivel a teló csak úgy helyezhető bele, ha a hátlapot eltávolítom. Plusz megrázkódtatás volt, hogy mint említettem a "tok" átlátszó volt. Megjegyzem valahol a sarokban hangyányi betűkkel fel volt tüntetve, hogy "műanyag hátlap"...

    Nosza mai nap, gondoltam visszaviszem próba-cseresznye, hátha. Meglepetésemre a vevőpultos hölgy azonnal, kérdés nélkül kiállította a levásárlást igazoló papírt. (mentségemre legyen mondva: kulturáltan bontottam ki és blokk is megvolt).

    Folytatás...

    voyager4.4 9 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.