2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Illik...

    Hátazúgyvolt hogy.. Na.. 3-ast kaptam. Miből? Miből másból! Informatikából!
    Nem tok excelezni.. hülyevagyok hozzá... Mikor hazajöttem elmondtam itthon bátyámnak. Azt monjda. Hülye... szád nincs? Nincs vazze.. Neked ilyet illik tudni!

    Naezaz.. oké. Informatikai családban növök fel ezért nekem illik! Dehogy illik a frászt! Nemérdekel... :(((
    Haezt apa megtudja :U

    VoDaFoNe 16 éve 42

  • Álmos

    Vodi most nagyon álmos. Még "leszúrja" Montoyát és megy aludni. Vagy elolvas pár sort még a könyvben hogy végképp K.O. legyen. Amúgy is elfáradt ma. Jóccaka mindenkinek!

    VoDaFoNe 16 éve 4

  • Lolipop

    Ma vettem. Hazafele jövet. Kettőt is. Egy db 220Ft. :) Marhajó

    VoDaFoNe 16 éve 6

  • Palacsintaaaaa 2

    És íme a végeredmény... sajna egy kettő tényleg kicsit vastag lett, de belefér :) Kakaós és jól megvan pakolva:)

    VoDaFoNe 16 éve 30

  • Palacsintaaaaa

    Én sütöttem... nyam :) remélem a családnak is ízleni fog :)

    VoDaFoNe 16 éve 21

  • Édeskettes

    Húsvét reggel... vagyis koradélután ...:) Thom és Cicvarek:)

    szerintem édesek:)

    VoDaFoNe 16 éve 13

  • I'm a bitch... I'm a lover...

    Mert szeretem. Mert jó



    [link]
    Igazi nő...

    VoDaFoNe 16 éve 36

  • EZ NEM TAEKWON-DO!!

    [link]

    Most láttam meg a videót.. Mivel TKD-s vagyok ez fájt.. Nem tudom mi a rákért keres ott a TKD a címben holott csak a Kwon gyártónak van ott a logója.. Ennek a bemutatónak semmi köze a TKD-hoz.. ez csupa látvány technika meg ilyesmi...Najó egy két elem de ez nem TKD :O ráadásul még rosszul is írták le.. Nem Taekwondo hanem Taekwon-do :(((

    VoDaFoNe 16 éve 50

  • Miért hívod...?

    Szupppii mii? :D A'mindegy... térjünk a tárgyra

    Nem egy Prohardveres barátomtól hallottam már ezt a kérdést. Itt az ideje hogy megtudjátok... Miért hívom Tamásnak t|-|om fórumtársat? Röviden, tömören mert ez a neve :)
    Woala. Na tehát azért hívom így, mert nem szerette és sosem fogadta el senkitől hogy le Tomizzák. Nekem például tök evidens hogy Tamásnak hívjam... még a thom is fura :F Na tényleg. Ennyi

    VoDaFoNe 16 éve 43

  • Bööörd

    Agymenéses blogomban olvasható volt Winner_hun írása melyben a Bööörd szerepel :) Nos itt a magyarázat rá :DDD

    [link]
    saját felelősségre!

    VoDaFoNe 16 éve 32

  • Agymenés és sminkkészlet...

    Mi történik akkor hogyha egy fáradt szerda délután egy lány kezébe sminkkészlet kerül..

    Na ilyen...

    VoDaFoNe 16 éve 39

  • Szőke herceg......

    - És tudjátok.. akkor megjelenik Ő! Szerelem lesz első látásra és sokáig naaagyon sokáig leszünk együtt. Összeházasodunk és a felesége leszek és nagyon boldogak leszünk! Elmegyünk a Niagara vízeséshez nászútra, ott minden percet együtt töltünk. Tálcán hozzuk ki egymásnak a reggelit majd édes csókokkal halmozzuk el egymást. Nemsokára megszületik a három gyerekünk. Két kislány és egy kisfiú. Anna, Amélia és Bence. Olyan lesz... mint a szőke herceg fehér lovon és az örök szerelem..


    ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ!!!

    Na igen... elég sok ismerős nagyjából velem egykorú vagy kicsit idősebb lány ismerőseimtől hallottam már ezt.. Szent istenség segíts hogy ez velem meg ne történjen! Jó nem mondom jó lenne egy hasonló szerelem.. (egyszer!) na de ez nekem sok. Szőke herceg.. te jó ég... Érdekes. Én sose vágytam ilyenekre. Nem tudom, lehet hogy génhibás hibrid lány vagyok de én 3 éves koromban már tudtam hogy mit akarok. El akartam költözni külföldre és ezt a mai napig szeretném. Kinnt szeretnék dolgozni, megteremteni a karrierem, legyen egy biztos keresetem. Oké.. közben lehet lesz pár kaland, na de ennyire leragadni.. NEM! Engem sosem vonzott a házasság meg egyéb ilyen dolgok. De ha már herceg akkor legyen feketehaja és feketelova :D

    VoDaFoNe 16 éve 26

  • Ibolya

    Ma játszottam a kertben Lénával, majd Flikkel... Éppen rohangáltam velük össze-vissza amikor egyszer csak megláttam a kertben, az első nyíló ibolyákat.
    Megvártam míg Flikk kirohangálja magát, majd berohantam a fényképezőért, fényképezni. Szenvedtem velük jó sokat de megérte.

    Bár konkrétan nem rajongok a tavaszért, imádom ahogy elkezdenek nyílni a virágok. Már hóvirágot is láttam, de azt sajnos nem tudtam lefényképezni, mivel suliból hazafele nem volt nálam fényképező, másrészt a mi kertünkben nem nyílik.

    Fotóztam volna tovább, csak jöttek gázórát cserélni, így bukott a hangulat.
    Egy szóval, Szép :)

    VoDaFoNe 16 éve 1

  • Trálálá

    Agymenés.... Trálálálá :D

    (Alapvetően néha vannak ilyen pillanataim/perceim/óráim)


    Mert egyszer rajzoltam... HALÁL TERÁD

    Trálálá :D

    VoDaFoNe 16 éve 17

  • Szemüveg

    Új szemüvegem van :) nekem tökre tetszik:)


    Nagyban


    Nagyban

    VoDaFoNe 16 éve 39

  • Hiszti/Félelem

    Érdekes cím nem? Nos lényegében ugyanaz...Hisztizek.. hogy miért? Mindjárt elmesélem.

    Lényegében tegnap egész nap fájt a fejem, így a második óra közben haza is indultam. Egyből hazamentem ahol be is vettem egy fájdalomcsillapítót, majd ledőltem. Olvasgattam majd olyan délután 3 óra körül elszúnyókáltam és 5-ig úgy aludgattam (közbe néha felébredtem).

    Ma suli, se láz se semmi ilyesmi tehát suli. Persze szédültem meg hányingerem volt és megint/mindíg iszonyatosan fájt a fejem. Az első órát kibírtam de egyre erősödtek a fejfájások, a másodikat már szenvedtem. Küldtem édesanyámnak egy SMS-t hogy kérjen el osztályfőnöktől. Elindutam oly jól ismert háziorvosomhoz. Hamar sorra kerültem, szinte 5 perc után be is jutottam.

    Elpanaszoltam a bajaimat, ő ,meghallgatott, megvizsgált majd olyat mondott amit nem akartam...
    Elküldött a laborba vérvételre...

    Írtózom a tűtől ha nem én csinálom. Akkor voltam utoljára vérvételen mikor a legelső sportorvosi pecsétemet csináltattuk... 5-6 éve. Ha nem én szúrogatom magamat akkor az nem jó!

    Folytatás...

    VoDaFoNe 16 éve 49

  • Kockaságunk története...

    Kockaságunk története valahol itt kezdődött...
    Thommal :D

    Hát eghen.. Én négy évesen tolom az akkori NFS-t, ő meg erősen bambul :D
    Nézzétek meg itt még milyen kis ártatlanok vagyunk azt most mi van? A nagyobbik egyetemista, a kissebbik meg mindjárt gimnazista...

    VoDaFoNe 16 éve 19

  • Az Avatár mögött..

    Akik PH! talin láttak azok már láttak, akik nem, azok meg most láthatnak.. Ő lenne a VoDaFoNe avatár mögött...







    VoDaFoNe 16 éve 152

  • Képek....

    Imádok képeket nézegteni a neten.. egyszerűen képes vagyok órákat eltölteni egy képes oldalon és végignézni a képeket.. Fejembe több száz ötlet furakodik.. Melyik képet hogy grafikázzam át és hogy és hogy abból mi legyen.. Csak aztán rájövök, hogy nem tudom úgy megcsinálni teljesen.. Ilyenkor mindig lelombozódok.. Imádom az emeberekről készült fotókat... Egyszerűen olyan szép képek vannak... Még ha modern is.. egyszerűen.. fantasztikus..



    Szerkesztett képek, de szerintem marha jól megvannak csinálva.. Elragadtatnak...
    A természetes, állatos képeket is imádom.. Ott is olyan jó darabok tudnak lenni hogy csak na... Most ki nem nézne meg egy ilyen drága nyuszkós képet?

    Ki szereti a vizet? A simogató hullámok, a hullámzás látványa vagy csak simán a naplementei víztükör csillogása? Ki nem örökítené meg ezt a szép pillanatot?

    Folytatás...

    VoDaFoNe 16 éve 13

  • Flikkem

    Én kicsi egyetlen szemtelen pofátlan Flikkem, ma megint.. wáá :D kicsit harapdálós volt, de 2 pöckölés után tudta hogy nem lenne jó harapdálni..

    VoDaFoNe 16 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.