2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szabályzat

    1. csak előre utalással postázok (igen, tudom, a figyelmeztetések, én leinfózható vagyok, bízz meg bennem). az utánvétnek nincs értelme, ha csaló vagyok, utánvéttel ugyanúgy át tudlak verni, mint előre utalással, tehát utánvét kizárva.

    2. posta esetén a termék épségéért nem vállalok felelősséget, ha a vevő úgy kéri, az ő terhére küldhetem törékenyként, értékbiztosítva, bárhogy. ha én fizetem a postát, a legolcsóbb módon adom postára, azért javaslom ne ezen spórolj és fizesd a költségeit.

    3. beszámítás lehetséges, de nem új áron, legalább 3 nap garival.

    4. félretenni nem tudok, aki előbb jön és fizet, azé a cucc.

    5. az áraim alkuképesek, de alku esetén csak személyes átvétel és csak nálam. a mi az alja és hasonló stílusú kérdéseket hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni, ha alkudni akarsz vedd a fáradtságot és tégy ajánlatot. ha ár nélkül hirdetek "ajánlatokat várok" szöveggel, akkor azt valóban azért teszem, mert ajánlatokat várok. ugyanez igaz arra, ha ár nélkül keresek valamit, az árat te szabod meg, vagy megfelel nekem, vagy nem

    6. minden általam árult termékre 3 nap garit vállalok (kivéve a hibás termékekre, de ezeket feltüntetem, vagy bolti garis, ez esetben a boltot kell keresni, nem engem).

    Folytatás...

    Vénusz_ 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.