2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ismerd meg Hazádat mozgalom (biciklivel)

    Kapva a mai jó időn, gondoltam elmegyek túrázni egyet a drótszamáron.

    Mai napom már jól indult, éjjel kettőkor keltem, így eléggé elment az agyam délelőttre látva az éjjeli esőt. Nos, hazamentem, reggeli, megvártam míg feljön a Nap, kicsit szárad az aszfalt, felöltözés, és irány-dalány Tihany. Szomszéd hívott autósbemutatóra, el is bizonytalanodtam, hogy bicaj, vagy autósó, de mivel volt dolgom erre-arra a városban, így maradtam a két kerék mellett. Nem bántam meg.

    Helyszín: Balaton északi part.
    Indulás: Balatonalmádi
    Végcél: nincs, de Tihany-i félsziget

    Hát, akkor induljunk. Irány a Posta, jött valami ajánlott levelem, le kell menni érte, mert a kíváncsiság nagy úr ugye :) Ezzel megvolnánk, irány bicikliút. Itt sajnos semmi látnivaló nincs, hacsak a jobb oldalt feszülő dombokat nem nézzük, rajtuk már mindenhol házak. Ennek így sok látványossága nincs. Menjünk tovább, beérünk Káptalanfüredre, van egy gyönyörűen lepukant vasúti megállóhely, siessünk tovább. Kiérve már kezdődik a tó, oldalt jókora nádas, azon túl a víz. Egyetlen jókedvtomboló a főút a bicikliút mellett, mindenki tolja eszetlenül. Megelőzött egy kollega, látszik rajta, hogy nem izgatja az úton lévő sár, ami szépen lassan szárad fel.

    Folytatás...

    Tüzi 16 éve 5

  • Túrógombóc

    Éppen túrógombócöt tömök az arcomba, szamócalekvárral a közepén, porcukorral.

    Elgondolkodtam, hogy ki-hogy szereti? Hátha megtudok valami jó receptet :)

    Várom a hsz-eket :))

    Tüzi 16 éve 29

  • A hatalom (is) savas kémhatású.

    Épp most fejeztem be egy hosszabb telefonbeszélgetést az egyik kollegámmal. Beszélgettünk erről-arról, hogy kellene neki az egyik vinyóm nyákja, mert ilyen van neki is, meg holnap mikor jöhetne le érte, továbbá milyen filmet vigyünk hétvégén szolgálatba :)
    Közben feljött a szokásos "Sötét oldali" kollegák téma.

    Tudjuk, hogy Magyarország a kapcsolatok országa. Ha nincs kapcsolatod, akkor egy szöget sem tudsz arrébrakni, mert nem lesz mit, vagy nem lesz mivel. Azt is tudjuk, hogy a pénz savas kémhatású, kioldja a gerincből a meszet. De ilyen a hatalom iránti vágy is. Én nem tagadom, nekem is (mint sok embernek) nekem is van hátszelem ott, ahol vagyok. Ott vagyok egy ideje. Mindig is tudtam, hogy vannak Sötét oldali emberek, akik csak azért léteznek, hogy elrettentő példával szolgáljanak a többi embernek.

    De milyen is a Sötét oldali ember? Hát gerinctelen. Ugye a sav megtette már a hatását náluk. Olyan emberek, akik miközben szemből kedvesek, aranyosak, jópofák, addig a hátad mögött bizony ott rúgnak alád, ahol tudnak. Naívitásom tökéletesen leírja, hogy pont azért választottam Hivatásnak a Tűzoltóságot, mert gondoltam, hogy itt összetartanak az emberek, segítik egymást, bla bla bla. Hát nem. Sőt... Rosszabb mint egy átlag magyar munkahely.

    Folytatás...

    Tüzi 16 éve 1

  • HBO

    Húúúú, most kezdődik a Donnie Brasco a HáBéO-n :))

    Aki tudja, nézze, kegyetlen jó film.

    Tüzi 16 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.