Hirdetés

2020. július 15., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Emlékképek

  ...ott állt rajta egy kis piros videoton tv. akkortájt jelenhettek meg a színes tv-k. mindig ezen néztük a játék határok nélkült. emlékszem, egyszer megnyaltam az antennát (az antennát egy otthon hajtot fém karika jelképezte. talán ez is megvan még valahol). enyhén megcsípte a nyelvem. úgy rémlik hogy három ágy volt a szobában. kettő a szemközti falon, a harmadik a sarokban. régen tároló szoba lehetett. fa padlóval, udvarra nyíló ajtóval. a szoba mellett volt a garázs. bár jobban mondva inkább fészer. nagy zöld általunk festett ajtókkal. nem emlékszem hogy egyszer is állt volna bent autó. inkább csak tűzifa. és a jobb falon középtájt két horgászbot. nagyapámé volt. azt mondták járt horgászni, bár én egyszer sem láttam. elfogadtam hogy a nagyapám horgászik. hát ha már egyszer ott a tisza. és a komp. hányszor mentünk át rajta. ismertük az összes kompost. ez konkrétan három személyt tett ki. egyszer megengedték hogy vezessem. egy nagy karral lehetett irányítani. középső állásban állt a komp, a jobb-bal pedig az előre-hátrát jelképezte. egyszer fürödtünk is. vagyis jobban mondva keresztapám ment le úszni egyet, mi meg elkísértük. büszkén néztem rá hogy ő már tud úszni, és úszott a tiszában. visszatérve a házra, a garázs(fészer, nevezzük ahogy jólesik) mellett volt még egy pottyantós. még a benti wc előtt készült. meg amúgyis. hogy néz már ki egy parasztház pottyantós nélkül? innentől hátrafele már csak a veteményes volt. krumpli, répa, sóska, paprika.

  Folytatás...

  ttower 12 éve 3

 • Május 25

  Ma van a törölköző világnapja.

  ttower 12 éve 2

 • Howtoforge

  http://howtoforge.com/

  Howto-k különböző Linux disztribúciókhoz.
  Képekkel jól érthetően elmagyaráz szinte mindent.
  [link]

  ttower 12 éve 0

 • kritiköl mesz

  tegnap volt cm felvonulás fehérváron. haverommal kimentünk megnézni milyen. nekem nagyon nem jött be. párszáz ember baromi lassan végiggurul az utcákon, és minden sarkon megáll mert túl hosszú a mezőny. nekünk azt mondták hogy az autósok rokonszenvvét akarjuk kivívni. kérdem én hogy ha többszáz ember feltartja a fél várost, utakat lezárják, akkor hogy lesz ebből rokonszenv?
  nédmá a bringások lezárták az utcát. tök jó hogy kerülhetek egyet. nem baj ezentúl én is bringával fogok járni. vagy hogy? :F

  ttower 12 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.