Hirdetés

2020. június 3., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Boldog születésnapot...

  ...kívánnék saját magamnak az összes barátom, rokonom, ismerősöm nevében akik az idei évben is megtiszteltek feledékenységükkel! :R
  és mellékesen boldog újévet

  ttower 12 éve 4

 • Szobám

  hát hogy is mondjam. 0.9 béta. még van mit csinálni de végre már lakható. fél év építkezés után már egész otthonos lett. ma bekerült a szekrény is. januárban a fürdőt és a folyosót befejezik és teljesen kész lesz. képeket majd akkor.

  ttower 12 éve 15

 • Ajándék

  egyre gyűlnek a különböző fura cuccok.
  eddig bináris óra most meg usb-s italmelegentartó
  kezdek elfajzani :DD

  ttower 12 éve 0

 • Origo szavazás

  Szavazás
  Lehet hogy csak nekem furcsa de akárhányszor adom össze a számokat mindig 69%-ot kapok. Ha ez igaz akkor mi van a maradék 31% szavazattal? :F

  ttower 12 éve 2

 • ágrhhhh

  kész. befejeztem. nincs kedvem tovább tökölni ezekkel. tegnap a szerver raid karija romlott el, most meg a laptop vinyója közli hogy bocsi nemsokára kipurcanok, légyszi kezd el ésni a sírom. tényleg. minden vágyam az hogy karácsony előtt az összes pénzem ilyen szarságokra menjen el. laptopvinyót cserélni fogom egy 4 gigásra(60 helyett, 5400rpm lesz 7200helyett :((( ) a szervert meg hát hogy is mondjam. nem nagyon fog érdekelni... majd ha milliomos leszek akkor kicserélek mindent. addig engem békén lehet hagyni.

  ttower 12 éve 0

 • Pci ata raid

  ma pestről hazatérve egy hibás hardver/végre nem hajtható I/0 művelet hibaüzi fogadott a szerveren. először csak az egyik 250 gigás adattárat nem tudtam elérni, de aztán meghallt mind2. gyorsan gép kikapcs. vinyók megnéz. semmi látható hiba. tegyü vissza hátha csak csati gond. visszateszem. bios hibaüzi: raid kari nem található. csodás. átteni másik pci slotba. megy. driver megint fel. látom a vinyókat. gép újraindít, még egy vinyó berak. raid kari semmi. meg se moccant. gyorsan vinyókat leszedtem, kari így se csinált semmit. vinyók be másik tesztgépbe. hibátlan mind2. az egyik lassan 3 éves a másik 2,5 mind2 samsunk spin point 250 gigások. életemben nem örültem még ennyire hogy elszált valami. vinyók utóda megjött egy 500as samu képében. az lesz az adatoknak, ez a 2 meg megy raid 1be a fontosabb fájlaimnak. ata raid kari pihenj békában. tud valaki valamilyen patás raid karit ajánlani nem túl drágán? ugyanez kell sata 2ben is. lassan jön még 500 és azok már raid 0ban mennének. valki valami ötlet?

  ttower 12 éve 0

 • Segítség

  Már több mint egy éve vagyok tag a Ph!-n és most szeretném a segítségetek kérni. írtam egy weboldalt, ami IP cím alapján beazonosítja az országod, és ezt szeretném tovább pontosítani lehetőleg város szintűre. Megkérnék minden fórumozót hogy ha van egypár szabad perce látogasson el az oldalra.
  Előre is szeretném megköszönni a segítségeteket és további jó fórumozást kívánok!
  Üdv: ttower

  ttower 12 éve 27

 • A legszebb nő Szerintem

  ttower 12 éve 0

 • Diablo

  elegem van. asszem most ért végére a diablos pályafutásom. singlet már lassan teljesen megunom, úgy gondoltam hogy felnézek bnetre. create accaunt, adatok megadása, belépés. karikészítés után irány a szerver. belépek. ÉS ÉPHOGY KILÉPTEM ABBÓL A ROHADT VÁROSBÓL, RÖGTÖN VAGY 5 EMBER MEGÖLT. csak néztem hogy mi a rák van. bugzik vagy mi? nem. a sok 99es emberke várja a bárgyú újoncokat, hogy fél ütésből megölje és jól kiröhögje őket. köszi, ebből inkább kimaradok.
  este haverom keres hogy nincs e kedven diózni. de legyen. duel? oks. 35ös assámmal belépek, és mit látok?? na mit? egy 72es sorci ontja rám az áldást. persze itt is rögtön meghal szegény ember. mégis mit csinálhatna? ez tette be a kaput. jelenleg a dio letörlésén gondolkozok, de hogy játszani nem fogok egy jó ideig az 1000.
  miért jó egyes embereknek hogy 1000%os túlerővel legyőznek valakit, majd jól a szemébe is vágják hogy nem gondoltam hogy egy ütés lesz, azt hittem erősebb vagy. köszi. de tényleg. én is ezt szeretem... :(((

  ttower 12 éve 8

 • Első laptopom - HP Pavilion zd8000

  Majd egy hónapja megkaptam életem első laptopját egy HP Pavilion zd8000 személyében. Nem...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 29

 • Pat Metheny - The Way Up

  The Way Up
  Mostani kedvenc album.

  ttower 13 éve 0

 • Letöltés

  Mindenhonnan azt hallom hogy nem szabad letölteni mert ezzel kárt okozunk. De kinek? Ha letöltöm a kívánt programot/zenét/filmet akkor nem lesz bevétele az írónak/szerzőnek/kiadónak. De ha drága a CD/DVD, akkor az ár miatt nem fogom megvenni, és bevétel szempontjából ugyanott vagyunk mintha letöltöttem volna.
  A "Mégis kinek okozok kárt ezzel a cselekedettel?" kérdésre rendszerint ezt a választ kapom: A szerzőnek, aki megdolgozott ezért, hogy te élvezhetsd a terméket.
  De mi van akkor ha a szerző már meghalt, és kereskedelmi forgalomban sem lehet hozzájutni a kívánt tartalomhoz?
  Akkor is bűncselekménynek számít letölteni?

  ttower 13 éve 57

 • Kétely

  Ma tudatosult bennem hogy Ö a nagy Ö. Viszont van egy második is. Több hét után végre sikerült döntenem, de mégsem. Nem tudom hogyan kéne elmondanom, hogy senki se sértődjön meg és ne változzon semmi. Annyira hülyén és tehetetlenül érzem magam. Nagyon sokszor bunkó érzéketlen barom vagyok, de most valahogy nem szeretném elrontani. Túl fontosak nekem. Remélem sikerül megoldást találnom minél hamarabb.
  Végszónak annyit tudok mondani hogy SZERETLEK!

  ttower 13 éve 0

 • Naplójegyzet

  Válságos helyzet: tudom, hogy boldog vagyok, csak épp nem érzem.

  ttower 13 éve 0

 • Névnap

  Szeretnék ezúton nagyon bolodog névnapot kívánni magamnak az eddig barátaimnak hitt és fontos emberek nevében is!
  Éljek sokáig!

  ttower 13 éve 1

 • Marcus Miller koncert


  Marcus Miller koncert 2007 November 2. 21:00 Graz Austria

  ttower 13 éve 0

 • Winfos:P

  Mai legjobb pillanatom

  Windows Forever ;]

  ttower 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.