Hirdetés

2020. május 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Szívás

  Apám hívott. Beszélt az edzőmmel. Döglenek a tiszában a halak. És ezért ELMARAD A VASÁRNAPI ORSZÁGOS TRIATLON. Emiatt mondtam le a balatoni bulit. Emiatt nem megy az osztály sehova. És ez marad el...

  ttower 13 éve 0

 • Elment...

  Utolsó nap. Utolsó óra. Utolsó percek. Mindenki elindul. Csak mi várunk. Látom ahogy elmegy, és egy idő után eltűnik a szemem elől. Nem tudok tenni ellene semmit. Ülök egy üvegtábla mögött bezárva. Várom a jelet, hátha még utolérem. Elment. Eltűnt. Jel sehol. A tehetetlenség tör elő belőlem. Elkezdem verni hol a térdem, hol az ablaküveget. Haverom szól rám. Nyugi, még valaminek baja lesz. Próbálok megnyugodni, de nem sikerül. Végre a jel. Osztály szétszéledt. Ürülök hogy legalább egy pár ember elköszönt. Végülis nem is számítottam másra, de talán ott belül reménykedtem egy kicsit. Új osztály, talán... De nem. Miért is kéne? Mert még együtt fogjuk eltölteni az elkövetkezendő 4 évet? Talán... Ki tudja. Az élet nagy kérdéseit soha sem értettem. Miért születik az ember? Hogy a szenvedések végén meghaljon? Ki tudja. Ha meglenne a válasz akkor találnánk még egy idióta kérdést, amire nem lehet válaszolni. Talán egyszer megértem, és okosabb leszek. Soha semmi sem biztos. Ezt az egyet megtanultam. Mindig csak talán. A legfontosabb dolgok talánnal lesznek eldöntve. Talán bejön, talán nem. Ez az igazi esélyegyenlőség. Mostani vágyam már csak az hogy egy biztosat tudjak az életben. Talán megtudom. Talán.......

  ttower 13 éve 0

 • Nyár...

  Na végre eljött a nyári szünet. Vagyis nem végre de mégis... Szóval értve vagyok. Most elősször érzem hogy vártam a szünetet, de nagyobb felem inkább még maradna. Talán mert ez lesz a 15. unalmas egyedül eltöltött nyaram, ami az életem 100%-át teszi ki. És ez hát hogy is mondjam. Döntsétek el ti hogy milyen arány. Lassan találni kéne valakit. Vagyis találva van/volt nem is egy. De hát ha foglalt az ember... Nehogy félreértsétek, nem én vagyok foglalat. Pedig milyen szép is lenne. Ki tudja mit hoz a jövő. Majd holnap meglátom, és értékelem a tegnapot, vagyis mát. Hú most mekkora filozófikusságot mondottam. Nem baj. Majd leszek még hülyébb is.

  ttower 13 éve 0

 • Asinitz

  Természetesen megint hozom a formám. Évente egyszer megyek abba a kiszeretkezett plázába, és ilyenkor van ott Ő is. Persze nem egyedül megyek mert annak nincs értelme, hnem egy csajjal kajálni. Életemben nem láttam még, csak msnen beszéltünk. Persze jön rögtön a találgatás hogy most járok vele vagy sem, és ha ez így megy tovább Ő-t biztosan elfelejthetem. Egyszerűen nem tudok mit tenni. Csak vagyok ebben a lehetetlen világban és nem tudok magammal mit kezdeni. Mindegy mibe fogok általában szarul sül el. No nembaj
  haverral megyek bringázni. Az úgyis felvidít.
  30 minítsz létör
  tejfel üzenete:
  hy
  Peter üzenete:
  csá
  Peter üzenete:
  bocsi de megbeszéltem X Ynal hogy megyünk bringázni tehát csak este vagy hnap jó
  Peter üzenete:
  megyek
  Peter üzenete:
  csá
  tejfel üzenete:
  bye
  így kell ennek történnie. nem tudok senkivel beszélni ha szükségem lenne valakire. ha nincs akkor mindenki itt van és beszélni akar velem a nem létező bajomról. no nem baj. ilyen az élet.
  Végül egy idevágó dalszöveg:

  Presser Gábor : A szerelem jó, a szerelem fáj

  1. Aki szakállal hordja a szemüveget,
  Biztos nagy tudósa a léleknek,
  S tudja jól, ha az imádott szempár nem mosolyog,
  Jaj, a földre zuhannak a csillagok!

  R. Nincs itt baj, hidd el nekem,
  Megyünk át az életen,
  Néha jó, aztán megszokjuk már.

  2. Ha egyszer rossz, akiben annyira megbíztál,

  Folytatás...

  ttower 13 éve 0

 • Török humor

  Ma suliban utolsó nap. Mindenki a hal állára unja magát. 9:30. 10 től diákközgyűlés vagy mi. Kell két képet viselő. Egyik megvan. Ki legyen a másik? Hát nézzük csak. Te nem akarsz, te se, és te se? Nem mindig a válasz. Tanár észbekapik. Hát nekünk van két Dök-örünk. Az egyik már jelentkezett. Egyik osztálytársam, kinek a vezetékneve Török megszólal:
  Hát akkor legyen a Peti a másik képet viselő. Ez mekkora ötlet.
  Csak a tanárnak való gratulálás maradt el a végéről. Mindenki elkezdett röhögni. Tanár ilyenkor dogát szokott irattatni. Így mindenki derült végre a kritikán és nem kellett következésektől tartani. Végül meglett a két képet viselő, és mindenki mehetett a....
  ...hova akart.

  ttower 13 éve 0

 • Bringával a városban...

  ...senki se közlekedjen. Vagyis de, de minimum egy mellvért legyen rajta. Már lassan 2 éve bringával járok a városban mindenhova. Idén tavasszal elkezdtem versenyszerűen triatlonozni, amiben szintén van kerékpár. Eddig mint mindenki, én is azt hittem hogy velem nem történhet baleset, pedig már törtem lábam, majdnem a könyököm is, de a fejem sose sérült. Most az edzések és tapasztalatok miatt már rendszeres sisakhasználó vagyok, és kezdem azt észrevenni magamon, hogy ha nincs rajtam sisak akkor nem merek olyan gyorsan menni. És persze így lassan sérül az ember. Egy-két hete edzésre menet út szélén kellett mennem, mivel mindenhol van tökéletes bicikliút. Teherautó beelőz, majd kanyar jobbra, engem be az árokba, telefonálni tovább, nem megállni. Hogy mégis mit vártam azt nem tudom. Lassan megszokja az ember. Na mindegy. Menjünk tovább. Edzés rajtol, fél órával később a jégeső is. Versenybringával ez igen kellemes tud lenni. Aki ismeri az tudja miért, aki meg nem az meg próbálja ki. Semmi gond. Kibírjuk. Haza 10 centis vízben, legalább nem kell fürdeni. Ezt eljátszottuk 3 edzésen, mivel sajna nincs meteorológus vagy mi (időjáráselőrrejelzőember) a csapatban. Másik a bringautak minősége. Csak annyit tudok rájuk mondani hogy jó. Jó szar. Város: Székesfehérvár. Ucca: Új csóri Út. Bringásút centi vastagon behordva sóderral, újcsórin kamionok másodpercenként. Erre kell edzésre járnom. Egem már nem zavar, de asszem kéne majd szaporodni is... Nem gond. 2 megoldás van.

  Folytatás...

  ttower 13 éve 5

 • csak úgy...

  Ennek az írásomnak semmi értelme se lesz. csak leírom ami éppen eszembe jut.
  esik
  megint eláztam
  azt hittem lesz egy jó hetem, de....
  ...megint hoztam a formám
  kegyetlen nagy idióta vagyok
  utálom a virágboltot
  utálom az esőt
  miért csak 1 névnap van az évben??
  nem tudok helyesen írni
  valamin le kell vezetni a feszültséget
  holnap verseny
  utálom az osztályom egy részét
  és lassan a másik részét is
  imádom a zenét
  utálom a pletykákat
  azt előzőt mégjobban utálom
  imádom a ''jól informált'' embereket
  kéne kezdeni valamit magammal
  holnap verseny
  az előbbit kétszer írtam
  hm...
  miért nincs rántottcsirkemellet termő fám?
  nem vagyok tisztában a sok fogalmával
  javul a kedvem
  utálok tanácsot kérni...
  ...de mindig kérek
  nem értem magam
  nem értem a nőket
  nem vagyok nő
  és nem is akarok az lenni
  fárasztó gondolkodni
  levezettem a feszültséget
  nem vagyok villanyszerelő
  a hajnal túl korán kezdődik
  nem süt a nap
  és nem is főz
  utálom használni a smileokat...
  ...de mindig használom őket
  írásban miért nem lehet hangsúlyozni??
  elfáradt az agyam
  át kéne öltöznöm
  mingyárt elalszok
  (ásítás)
  (még egy)
  kutya kiküldve
  itt a vége
  fuss el véle
  csak ne felejts el visszajönni

  ttower 13 éve 0

 • Jó barát?...

  Már sokadszorra teszem fel magamnak a kérdést: Mégis mit rontottam el megint? Immáron sokadszorra úgy érzem vesztésre állok, egy olyan dologban amit nagyon nem tudok befolyásolni. Oka megint egy nőnemű egyén. Van egy lány akivel december óta egyre többet beszélünk/tünk. Még a sulis bálnál volt egy kis félreértés, amiben (kérésem nélkül) egyik haverom legjobb segíteni akart. Végülis úgy ahogy jól jöttünk ki a dologból, de újjabban mintha már nem is léteznék. Mindig haverommal dumál, sétál, amit eddig együtt csináltunk. Lassan már msnen se tudok semmit mondani, mert válasz: ''Tudom. Mondta haverod.'' Kezdem úgy érezni hogy megint előáll az a szitu hogy egy ideig jó vagyok, de majd jön egy másik ezt meg beállítjuk a sarokba porosodni. És most úgy érzem hogy a barátom elvett egy darabot belőlem. Eddig minden együtt töltött percnek örültem, és úgy gondoltam hogy van értelme élnem. Tudom hogy ez a normális, mindenkivel megtörténik. Ez nem is zavarna, de hogy pont a barátom csinálja ezt velem. Úgy érzem hogy elvett tőlem valamit ami az enyém volt, és nem hiszem hogy valaha visszakaphatom még. Legalább egy rövid órára. Ma amikor a lánnyal beszéltünk kicsúszott a számon a sérelmem (lehet hogy nem is volt véletlen), és elmondott egy történetet amit eddig magától senkinek se árult el (bár nem tudom ezt mennyire higgyem el), gondolom hogy bebizonyítsa hogy nem a sarokban vagyok. Már azt sem tudom kinek mit higgyek.

  Folytatás...

  ttower 13 éve 0

 • Dobozt a hangszórónak

  Itt a folytatás amiben hangszórónknak dobozt építünk.

  Én a legegyszerűbb cipősdobozt ajánlom, mert olcsó.
  [kép]
  Az elejére mérjük fel a hangszórónk méretét, maj csináljunk neki 4 lyukat. Miután megvan a hangszórót rögzítsük egy darabb dróttal, a költséghatékonyság nevében. A doboz hátuljára vágjunk egy tetszés szerinti lyukat amin a kábelt ki tudjuk vezeni. A hangszóró belsejébe lrdemes szivacsot és/vagy valami ruhadarabot tenni (nálam ez egy alsógatya).
  [kép]
  A hangszórót tök mindegy hogy hogyan kötjük be mert ugyanúgy szól. Ha készen vagyunk akkor vegyük elő az óvodás filckészletünk, és díszítsük ki a dobozunkat. Ha befejeztük állunk fel é gyönyörködjünk a művünkben.
  [kép]

  Mindenkinek sok sikert!

  ttower 13 éve 37

 • Hangfal házilag

  Mivel sokan nem akarnak súlyos tízezretek kiadni hangberendezésekre, ezért ebben az írásomban...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 0

 • Hifi otthonra

  Az írásom tárgya egy Marantz MX 540-es hifi torony lenne. Aki nem ismerné a Marantz termékeket...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 51

 • Legyen saját webrádiód

  Tudom hogy oldalak százai foglalkoznak ezzel a témával, de sehol nem találtam még leírást...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 38

 • Ez is megvolt...

  Eljött végre a kedd. 9 óra előtt kaptam egy sms-t hogy menjek kicsit hamarabb, mert a szülei elküldték a nagymamájához. Fél órával hamarabb odaértem, de még nem volt. Kb. egy perc után hív hogy lekéste a buszt, de 5 perc és ott van. Megvárom-e vagy megyek haza. Természetesen megvártam, majd még egy órát beszélgettünk a tóparton. Utána muszáj volt elindulnunk, hogy odaérjünk a nagyszülőhöz. A nagyi háza előtt még beszélgettünk, de sajnos kb. 20 perc után mennie kellett. Utána még egy darabig smsben folytattuk, mert nem biztos hogy ma még fogunk tudni beszélni.
  Összességében azt vontam le az egészből, hogy még bármi lehet. Jó értelemben.
  Ui.: Azt mondta hogy nyáron menjek ki vele Németországba, de szerintem ezt csak poéból mondta. De majd meglátjuk.

  ttower 13 éve 0

 • Rejtélyes eltűnés

  Előző írásom [link] után rengeteg bíztatást kaptam, ami nagyon jól esett, de sajnos még mindig nem tudok pozitív dolgokat írni.

  Az egész kezdődött szombat este. Szolnokon voltunk a nagyszüleimnél. Hazaindulás előtt még felléptem msnre, hogy megnézzem ki van fenn. Fent volt Ő. Rögtön köszöntem is, mert hiába vagyok max 2 percig akkor is tudunk valamennyit dumálni. Válasz betűszíne fekete, amivel csak a barátja szokott írni (ő mindig rózsaszínnel ír). Éreztem hogy valami baj lesz, mert azt írta smsben hogy fent lesz. Barátjánál utánnaérdeklődtem a hollétének, mire ezt a választ kaptam:
  ''Nem tudom, de délután óta nincs meg. Senki se tud róla semmit.''
  Itt vége is szakadt a beszélgetésnek, mert indultunk, de a hatása megvolt. Egész éjjel alig aludtam 3-4 órát.
  Másnap hulla voltam. Délelőtt a kertet tettük rendbe, ami úgy ahogy sikerült is. Dél körül beszéltem a lánnyal, azt mondta hogy jól van, ami nem volt túl meggyőző. Kérdeztem lesz-e msnen, mert beszélni szeretnék vele. Azt mondta, hogy este lesz.

  Folytatás...

  ttower 13 éve 18

 • Félresikerült bál

  Életem egyik legrosszabb napja után írtam e sorokat. Ha hiba van benne majd arra fogom...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 13 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.