2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A motorosok mindig csak száguldoznak

    Történt tegnap, hogy a jó idő miatt motorra ültünk a haverokkal és irány Garmisch- Partenkirchen. Egy kis hegyi lankás motorozás hétvégi kikapcsolódás gyanánt.

    Vannak igencsak kanyargós részek a hegyre fel és lefelé, keskenyek is az utak, vigyázni kell és itt tényleg csak az idióták száguldoznak. Azok is csak addig amíg baj nem lesz.

    Na mindegy, szép a nap, relatív kicsi a forgalom, élvezzük a tájat a motorozást. Jókat ettünk és ittunk a pihenőkbe, grilleztünk, szóval minden teljesen pazar volt.

    Visszafelé egyszer csak egy biciklis az úton... ok, nem nem kerültük meg, mert ha szemből jön valaki, akkor lehet gond, mivel azt nem látjuk.
    Megvártuk az egyenes részt, ahol előztünk és elkezdett ordibálni meg az egyik haverba bele is ütött valami bottal.
    Következő kanyarba kitérő, mind megálltunk és megvártok a gyíkembert.

    Jött is, nagy anyázással, meg így a motorosok, úgy a motorosok, mert 300-al száguldunk. Ööö, ja igen, mert minden 20 méterbe egy kanyar és az elég arra, hogy szétgyorsuljuk az agyunkat is.
    Na ok, már kezdett elég lenni a mondókájából, szerintem többen már nekimentek volna... Amikor ő maga jön elő, hogy ő már ezer éve itt él és ez az út már tizen éve tiltva van bicikliseknek, meg teljesen új út van bringásoknak, de neki ne mondja meg senki, hogy hol megy biciklivel.
    Meg nekünk nem szabadna ott motorozni, meg száguldozni, meg rohadjunk meg...

    Folytatás...

    total90 8 éve 33

  • Fogyás csodaszer nélkül

    2011 november 6-a volt a nap, amikor Németországba költöztem. 186 cm magasságomhoz közel 130 kg társult... szóval elmehettem volna hentes árunak is hentesüzletbe.

    Na, de volt a nagy terv, hogy lefogyok.

    Soha nem voltam egy nádszál gyerek, de kövér sem. Amellett, hogy zabáltam, mindig elég sokat mozogtam és így elhízva nem nagyon voltam.
    2009-ben aztán volt egy balesetem és jó másfél évig ki volt lőve a sport. Az első 7 hónapban ágyban feküdtem, de a zabalás megmaradt. Kicsit Start Wars Jaffanak éreztem magam... de hát legalább voltak alattvalóim ;]

    Szóval, irány Németország, új élet, fogyás, kolbászból kerítés, csillámpóni, minden jó.

    Elhagytam a nagy kedvencem a csipszet, de egyik napról a másikra. Aztán elhagytam mindenféle édességet és az édesítővel készült italokat is.
    Maradt a sör meg a víz :C

    Elkezdtem focizni, heti 3-szor és már a pár elhagyott étel és a rendszeres sport hozott változást.
    Közbejött aztán egy húsvét, ami kissé kizökkentett a ritmusból, pláne, hogy otthon töltöttem.
    Visszajövet megint nekifogni, nem volt könnyű, de még tovább léptem, elkezdtem figyelni mit eszek és elkezdtem keveset enni.
    Ennek igazából szenvedés lett a vége, minden nap éhes voltam és 9 hónap után ugyan 82 kg voltam (igen, lehet számolni, brutális fogyás volt), de fejben nem bírtam tovább.

    Folytatás...

    total90 8 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.